Головна Новини Світ ЄС Президент Чехії застеріг Україну від поспішного рішення щодо контрнаступу: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Чехії застеріг Україну від поспішного рішення щодо контрнаступу: яка причина

Петр Павел застеріг українське керівництво від прийняття поспішних рішень

7 травня 2023, 18:45
Поділіться публікацією:

Чеський президент Петр Павел  під час свого візиту застеріг керівництво України від прийняття поспішних рішень щодо контрнаступу. Про це пише The Guardian.

Президент Чехії застеріг Україну від поспішного рішення щодо контрнаступу: яка причина

Петр Павел (фото з відкритих джерел)

Видання пише, що під час зустрічі з президентом  Зеленським та прем'єр-міністром Шмигалем Павел сказав, що Україна більше не має того елементу несподіванки, який допоміг на Харківському та Херсонському напрямку у 2022 році.

Павел сказав, що Зеленський попросив його та його словацьку колегу Зузану Чапутову, щоб їхні країни озброїли по одній українській механізованій бригаді перед довгоочікуваним контрнаступом.

"Очевидно, у них все ще є відчуття, що вони не мають всього необхідного для успішного початку операції", — сказав президент Чехії.

 Чеський президент розповів, що закликав Шмигаля не "підштовхувати Зеленського до більш швидкого темпу до того, як Україна буде повністю готова".

Тоді, на його думку, Україна неминуче зіткнеться з "жахливими втратами", незалежно від чисельності своїх сил, і вона не може дозволити собі провалити наступ.

"Бо це надзвичайно складно з точки зору підготовки особового складу, логістики боєприпасів, фінансування пального. Цього року буде лише один шанс, тому він має бути успішним", — наголосив президент.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що президент Чехії пояснив, чому Україна матиме лише одну спробу провести контрнаступ. Україна досить ретельно готується до контрнаступу, бо розуміє, що, швидше за все, Київ матиме лише одну спробу його провести успішно. Адже у разі провалу наступальних операцій на другу спробу у союзників може не вистачити сил та ресурсів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

5857

8 травня 2023, 01:42

Развратные девушки твоего города хотят горячего секса и готовы на многое. Все анонимно и конфиденциально, никаких денег и отношений, регистрация бесплатная ---- https://urlis.net/club

Ігор

7 травня 2023, 18:50

У Путіна теж немає того елемента несподіванки, ще і війська погано навчені або зеки з саперними лопатками та озброєнням 1960-х, гинуть 10 до одного. Досить світ за дурнів мати, як Янукович, коли йшов у ЄС, а зараз його люди в Орках Президента працюють і такі ж схеми вигадують. Досить єдиним шансом прикидатись, чекаючи біля моря на гарну погоду. Рік гучних обіцянок-понтів. Величезних втрат теж можна уникнути, ретельно спостерігаючи за подіями, щось не так - зупинили наступ. Їм будь-який розвиток подій не вигідний - треба вибори проводити, владу втрачати. Грошові потоки і контрабанду втратити. Як Губка Ющенко з бабою Юлею з грошима Криворіжсталі - і тоді ознак розкрадання маразм Байден не помітив, а гроші без слідів зникли.


Новини