Головна Новини Світ ЄС Президентка Грузії поскаржилася на уряд, що не дозволив їй поїхати до України
commentss НОВИНИ Всі новини

Президентка Грузії поскаржилася на уряд, що не дозволив їй поїхати до України

Грузинський уряд відмовив своїй президентці у візиті до Франції, Польщі та України

10 червня 2022, 22:02
Поділіться публікацією:

Лідерка Грузії Саломе Зурабішвілі повідомила, що уряд їй заборонив здійснити ряд закордонних візитів. Зокрема президентка країни хотіла поїхати до України, Франції та Польщі. Про це пише місцеве видання Грузія Online.

Президентка Грузії поскаржилася на уряд, що не дозволив їй  поїхати до України

Саломе Зурабішвілі (фото з відкритих джерел)

У Брюсселі Саломе Зурабішвілі розкритикувала рішення уряду своєї країни

"Я хотіла відвідати Францію, Польщу й, можливо, Україну, якій ми повинні дякувати за прискорений процес обговорення кандидатури, але знову отримала відмову", – повідомила президентка.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що чому Грузія та Молдова не запроваджують санкції проти РФ. Чому Грузія та Молдова, які постраждали від російської агресії, опинилися серед тих, хто не готовий запроваджувати санкції проти РФ за відкрите вторгнення в Україну? Чи може ситуація змінитись? Ситуацію для видання "Коментарі" проаналізував експерт Центру протидії інформаційним агресіям "AM&PM", політтехнолог Олександр Курбан. До санкцій щодо Кремля приєдналися такі країни, яким ситуація в Україні, в принципі, погоди не робить. Австралія, Японія і навіть Китай. Китай особливо здивував у  цьому питанні. Офіційний Тбілісі сьогодні демонструє явно проросійський вектор у зовнішній та внутрішній політиці. Яскравим прикладом може бути той факт, що грузинський уряд всіляко перешкоджав відправленню в Україну грузинських добровольців, які виявили бажання допомогти нам у боротьбі з російським вторгненням Прем'єр-міністр Гарібашвілі заявив про те, що антиросійські санкції негативно позначаться на грузинській економіці, очевидно, офіційний Тбілісі забув про те, що 20% території Грузії окуповані Росією.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини