Головна Новини Світ ЄС Протестувальники в Польщі стріляли в поліцейських і не пускали нових хворих в госпіталь (ВІДЕО, ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Протестувальники в Польщі стріляли в поліцейських і не пускали нових хворих в госпіталь (ВІДЕО, ФОТО)

Учасники маршу в День незалежності запускали феєрверки, стріляли в правоохоронців і заблокували доступ до лікарні для заражених коронавірусом

12 листопада 2020, 11:20 comments1058
Поділіться публікацією:








Кілька тисяч людей зібралися у Варшаві в середу, щоб відзначити День незалежності Польщі. Між учасниками маршу і поліцією почалися зіткнення. На відео видно, як люди скидають огорожі та стріляють в поліцейських, які, як повідомляється, своєю чергою використовували сльозогінний газ і гумові кулі.

Протестувальники в Польщі стріляли в поліцейських і не пускали нових хворих в госпіталь (ВІДЕО, ФОТО)

Фото: Liga

На відеозаписах, розміщених в інтернеті, також видно, що учасники маршу перетинають центральний міст Понятовського, де був запущений феєрверк біля будівлі з прапорами ЛГБТ. Одна квартира згоріла. В результаті пожежі ніхто не постраждав. Місцеві пожежники підтвердили, що причиною загоряння став феєрверк.

Поліцейські били людей кийками та використовували світлошумові гранати, коли десятки людей марширували по східцях залізничної станції Warszawa Stadion.


Поліція підтвердила, що кілька офіцерів отримали поранення в ході вчорашніх подій. Деякі з учасників маршу також заблокували дороги біля Варшавського національного стадіону, де була створена тимчасова лікарня для пацієнтів з Covid-19. Представник поліції заявив, що співробітники "активно розчищали дороги, заблоковані хуліганами", щоб пропустити машини швидкої допомоги, які везли респіратори.

Протестувальники в Польщі стріляли в поліцейських і не пускали нових хворих в госпіталь (ВІДЕО, ФОТО) - фото 2

Раніше "Коментарі" повідомляли, що акція протесту проти карантинних обмежень в Ліверпулі переросла в насильство і зіткнення з поліцією.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини