Головна Новини Світ ЄС Путін міг прийняти рішення про вторгнення в Україну під впливом сильних ліків
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін міг прийняти рішення про вторгнення в Україну під впливом сильних ліків

Данські журнаілсти припустили, що Путін лікується від раку

3 січня 2023, 20:33
Поділіться публікацією:

Очільник Кремля, ймовірно, знаходивсь під впливом медикаментів, коли прийняв рішення почати війну в Україні. Про це  пише данська газета Berlingske, посилаючись на джерело у службі військової розвідки Данії.

Путін міг прийняти рішення про вторгнення в Україну під впливом сильних ліків

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Джерело журнілістів повідомило, що манія величі – відомий побічний ефект гормонального лікування, яке  ймовірно проходив Путін.

"Це не те, що я можу сказати напевно, але я думаю, що це вплинуло на його рішення, коли він розпочав війну в Україні", – повідомив співрозмовник ЗМІ з аналітичної групи щодо Росії у розвідці.

У данській розвідці не вважають, що Путін помирає від невиліковної хвороби. Ймовірно, він зараз час від часу відчуває серйозний хронічний біль. Експерти пов'язують його з давніми травмами, мова йде про травми під час падіння з коня у 2000-х роках або травми від гри у хокей.

При цьому данські спецслужби не прогнозують, що Путін найближчим часом залишить свфй пост через проблеми зі здоров'ям або через переворот у Кремлі.

"Ми не бачимо, щоб хтось збирався повалити його. Жодна з російських еліт не є досить сильною, оскільки їхня влада походить від Путіна. Ми також не очікуємо народного повстання", – повідомили журнаілстам розвідці.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Путіна лишилось три варіанти ведення війни з Україною.Майже рік тому Путін почав свою військову операцію, яка мала тривати лише кілька днів. Після кількох великих невдач, російський президент має визначитись зі стратегією на 2023 рік. Про три варіанти, до яких може схилятись Путін. Після звільнення Херсону в бік Путіна полетіла критика, навіть серед підконтрольної Кремлю громадськості, проте не з закликами миру, а з проханням до нових війн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини