Головна Новини Світ ЄС Путін спеціально виснажує Україну: в одній з країн ЄС розповіли про плани Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін спеціально виснажує Україну: в одній з країн ЄС розповіли про плани Кремля

Інгріда Шимоніте заявила, що російський диктатор спеціально виснажує Україну

27 серпня 2023, 19:25 comments1830
Поділіться публікацією:

Очільник Кремль Володимир Путін вибрав стратегію виснажливої війни проти України. Про це заявила прем'єр-міністр Литви Інгріда Шимоніте. Політик заявила, що російський президент спеціально виснажує Україну, аби країни, які надають допомогу українському народу втомилися, повідомляє Delfi.

Путін спеціально виснажує Україну: в одній з країн ЄС розповіли про плани Кремля

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

"Поки здається, що стратегія Путіна — виснажлива війна, тривале виснаження", — сказала вона.

За її словами, обравши таку стратегію Кремль буде намагатися негативно вплинути на темпи та масштаби надання Україні допомоги.

"Потім прийдуть політичні партії, які взагалі перестануть підтримувати Україну. Я бачу таку реальну можливість", — заявила прем'єр.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Буданов назвав єдиний ресурс, який залишився у Путіна для війниОчільник Головного управління розвідки Кирило Буданов вважає, що Росія вже зазнала стратегічної поразки у війні і Кремль не має достатньо ресурсів для її продовження, крім одного – людського.

Кирило Буданов критикує заяви російських експертів, які стверджують, що Росія нарощує потужності військово-промислового комплексу та вказують на невичерпність запасів російської техніки. Очільник ГУР пояснює, що у такому б разі Росія не зверталась до своїх союзників-партнерів Ірану та Північної Кореї.

Буданов розповів, що саме завдяки людському ресурсу, який вище керівництво РФ витрачає бездумно, продовжується агресія та утримання окупованих українських територій. Керівник Головного управління розвідки вважає єдиним способом подолати таку тактику Кремля можуть бути лише активні дії з боку українських сил.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини