Головна Новини Світ ЄС Росія назавжди залишиться важливою частиною Європи: в Австрії раптом згадали про російську культуру
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія назавжди залишиться важливою частиною Європи: в Австрії раптом згадали про російську культуру

В Австрії заявили, що російські діячі культури назавжди залишаться частиною європейського мистецтва, чи це подобається комусь, чи ні

22 березня 2023, 16:40 comments1294
Поділіться публікацією:

Австрія є однією з країн Європейського Союзу, але при цьому намагається час від часу робити заяви, що дуже насторожують. Так, міністр закордонних справ Австрії Олександр Шелленберг заявив, що Росія назавжди залишиться важливою частиною Європи і цьому нібито не завадять протилежні думки, які висловлюються в деяких колах європейської спільноти. Раніше Австрія також не почала підтримувати рішення ЄС щодо надання Україні зброї для захисту від російської агресії. Як передає видання "Коментарі", про це пише "Reuters".

Росія назавжди залишиться важливою частиною Європи: в Австрії раптом згадали про російську культуру

Австрія. Фото: ru.depositphotos.com

Незважаючи на те, що Кремль не припиняє війну проти України, а навпаки, посилює ескалацію, Олександр Шелленберг заявив, що помиляються ті політики, які вважають, що вже скоро прийде той час, щоб Росія зникне, розвалиться. Австрійський дипломат упевнений, що нічого такого не станеться, як не станеться нічого і з російською культурою, яка має велике значення для життя європейців.

"Думати, що Росії більше не буде і ми можемо роз'єднатися у всіх сферах — це помилка", — сказав міністр.

У цьому контексті Шелленберг згадав внесок російських діячів культури Достоєвського та Чайковського, що назавжди залишиться з Європою, а також перерахував інші "переваги" РФ.

"Вона (Ред. — Росія) і надалі залишатиметься нашим найбільшим сусідом. Вона залишиться другою за величиною ядерною державою у світі", — висловився Шелленберг.

Читайте також на порталі "Коментарі" — якими будуть наслідки ордера на арешт Путіна – про що варто задуматися Сі Цзіньпіну.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія відправила на фронт одні із найстаріших танків: як вони виглядають.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини