Головна Новини Світ ЄС Ще одна країна ЄС висловилася проти санкцій, заявивши, що Росія не поверне Крим
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще одна країна ЄС висловилася проти санкцій, заявивши, що Росія не поверне Крим

Віце-прем'єр, міністр економіки Словаччини Ріхард Сулік вважає, що РФ не поверне Україні захоплений у 2014 році Крим. А санкції проти РФ завдають лише збитків її торговим партнерам

19 січня 2022, 15:14 comments2091
Поділіться публікацією:

Внаслідок санкційного тиску Москва не змінить своєї позиції і не поверне Крим Україні. Саме тому продовження санкцій шкодить торговим відносинам між партнерами, шкодить економічним відносинам. Таку заяву зробив віце-прем'єр, міністр економіки Словаччини Ріхард Сулік. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на словацьке видання pravda.sk.

Ще одна країна ЄС висловилася проти санкцій, заявивши, що Росія не поверне Крим

Міністр економіки Словаччини Ріхард Сулік. Фото з відкритих джерел

Сулик назвав санкції проти РФ невдалими, оскільки вони перешкоджають торгівлі між державами, гальмують економічний розвиток. Тому санкції рік у рік лише шкодять економіці країн. Віце-прем'єр наголосив, санкції не виконають своєї головної мети – домогтися повернення Криму Україні. Росія ніколи на це не піде.

За словами чиновника, потрібно аналізувати ситуацію, яка склалася і приймати рішення, які допомагатимуть приходити до компромісного рішення для налагодження нового формату відносин.

При цьому Ріхард Сулік додав, що концентрація російських військ біля українського кордону не може сприяти покращенню відносин із Росією.

Читайте також раніше на порталі "Коментарі" – міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що ціль президента РФ Путіна – не лише Україна, повернення її у сферу впливу Кремля, а й Захід. Український дипломат вважає, що Володимир Путін має намір досягти тотального впливу на європейському континенті, фактично запропонувавши США переділ сфер впливу. Москва має намір принизити Захід — показати, що тепер рішення прийматимуться не в європейських столицях або у Вашингтоні, а в Москві. Міністр наголосив, на жаль, це сьогодні на Заході розуміють далеко не усі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Алекс

19 січня 2022, 17:21

На счёт санкций ничего не скажу, а то что паРаша никогда, добровольно, не вернет Крым, так это 200% и тут чувак прав, как ни крути...


Новини