Головна Новини Світ ЄС Шарій оскаржив рішення Литви з приводу статусу біженця
commentss НОВИНИ Всі новини

Шарій оскаржив рішення Литви з приводу статусу біженця

Тепер суди Литви повинні підтвердити, що дії міграційної служби країни щодо Шарія були коректними

1 червня 2021, 00:27 comments1318
Поділіться публікацією:

Підозрюваний в державній зраді в Україні блогер Анатолій Шарій оскаржив рішення Литви про позбавлення його статусу біженця.

Шарій оскаржив рішення Литви з приводу статусу біженця

Анатолій Шарій (фото з відкритих джерел)

Про це розповів в відеоблозі редактор "Європейської правди" Сергій Сидоренко.

"В останній день, який допускається литовським законом, Шарій оскаржив це рішення, і тепер попереду кілька місяців тяганини, а можливо, навіть рік з копійками", — розповів Сидоренко.

Як вважає Сидоренко, тепер суди Литви мають підтвердити, що дії міграційної служби країни щодо Шарія були коректними.

Як повідомляли раніше генерал Служби безпеки України і колишній заступник глави відомства Віктор Ягуней розповів про те, як скандальний пропагандист Анатолій Шарій працював на російську пропаганду в Україні. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Дім", який віщає на окуповані території Донбасу. Він зазначив, що в Службі безпеки України є всі необхідні докази, які можна висунути скандальному блогеру як звинувачень. Генерал сказав, що виходячи з риторики Шарія щодо України можна було зрозуміти, що він працює проти нашої держави та влади країни. Він заявив, що Шарій виконував вказівки російських пропагандистських агентств на території України. Ягуней назвав Шарія одним з ключових елементів інформаційної війни Росії проти України.

Ексзаступник глави СБУ підкреслив, що інформація, яку поширював Шарій завдавала шкоди Україні, і точково била по національній гідності нашої країни. Він зазначив, що блогер розпалював ненависть в українському суспільстві й намагався його розколоти і сказав, що подібні дії не менш небезпечні, ніж державна зрада.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Володимир

1 червня 2021, 01:47

Такую гниду, как Шарий, может поддерживать только Россия.

Алекс

1 червня 2021, 00:13

Вот только не надо объединять два понятия - украинская власть и Украина! Власть на Украине за последние 30 лет нанесла гораздо больший ущерб чем нацисты!


Новини