Головна Новини Світ ЄС Скандал в консульстві України в Молдові: нові подробиці про дипломата-ґвалтівника
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандал в консульстві України в Молдові: нові подробиці про дипломата-ґвалтівника

У Міністерстві закордонних справ стверджують, що після проведеного дисциплінарного розслідування чоловіка звільнили з дипломатичної служби

2 лютого 2021, 23:30
Поділіться публікацією:

В інциденті навколо зґвалтування неповнолітньої дівчини співробітником українського консульства в Молдові новий поворот — дипломата оголосили в міжнародний розшук, повідомляють Сегодня.

Скандал в консульстві України в Молдові: нові подробиці про дипломата-ґвалтівника

Прапор України та Молдови (фото з відкритих джерел)

Співробітник Генконсульства України в місті Бєльці, попри вказівку Кишинева не залишати Молдову до закінчення розслідування, виїхав з країни. У зв'язку з цим місцева поліція оголосила його в міжнародний розшук.

У Міністерстві закордонних справ стверджують, що після проведеного дисциплінарного розслідування чоловіка звільнили з дипломатичної служби. Його нинішнє місцеперебування невідоме.

За непідтвердженою інформацією, мова йде про Олександра Сторожука. Тим часом суд виніс вирок другому фігуранту кримінальної справи, який виявився місцевим жителем. Його визнали винним у груповому зґвалтуванні неповнолітньої і засудили до п'яти років колонії. Засуджений свою провину визнав. За його словами, зґвалтування сталося 4 лютого 2020 року в орендованій квартирі дипломата. Жертвою стала 16-річна дівчина, яка прийшла зробити прибирання.

Як повідомляє молдавське видання "СП", українського дипломата і ще одного чоловіка звинуватили в зґвалтуванні 4 лютого. Другого фігуранта затримали на 72 години, однак через дипломатичну недоторканність співробітника консульства затримати не змогли.

У МЗС підтвердили початок слідства щодо дипломата, яке ведуть молдавські правоохоронні органи. Крім того, було відкрито дисциплінарне провадження, на час проведення якого чоловіка відсторонили від виконання посадових обов'язків.

Нагадаємо, напередодні Нового року, 38-річна жінка, яка працювала в Організації об'єднаних націй (ООН), була знайдена у власній квартирі без ознак життя.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

olena alve

3 лютого 2021, 00:25

Щиро дякую ДОКТОРУ АЛАБІ за те, що змусив мого колишнього хлопця повернутися до мене. Я пишу це чудове свідчення про цю людину. Він виконав усі мої бажання. Ми з хлопцем зустрічаємось більше 3 років, і хоч у нас було стільки сварок, але ми ніколи не думали про розрив стосунків. Одного разу він зателефонував мені по телефону і сказав, що втомився від стосунків і не бачить, куди ми їдемо. Минали місяці, і мій хлопець більше не зв’язувався зі мною, і я більше не чула від нього, а його мобільний телефон був вимкнений. Я знала, що мені потрібно звернутися за допомогою через стільки любові, яку я мала до нього. Я зв’язався з цим чудовим заклинанням для магії, тому що ніколи раніше ні з ким не зв’язувався, і кажу вам, що після двох днів контакту мені зателефонував колишній хлопець і попросив побачити мене, а наступного ранку він носив на моєму пальці кільце. Я дуже рада, бо незабаром я стану заміжньою жінкою за допомогою цього чудового заклинання для магії, яке називається ДОКТОР АЛАБА. Я пообіцяв показати всім його роботи і, будь ласка, зв’яжіться з цим чоловіком, щоб він допоміг вам за адресою [email protected] або зв’яжіться з ним за допомогою WhatsApp: 2349071995123 .......


Новини