Головна Новини Світ ЄС Стало відомо, як би європейці відреагували на масований ракетно-дроновий удар Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, як би європейці відреагували на масований ракетно-дроновий удар Росії

Європейцям морально було б дуже складно пережити масовану ракетно-дронову атаку Росії

26 серпня 2024, 17:39
Поділіться публікацією:

Під час масованої ракетно-дронової атаки по Україні 26 серпня один із ворожих шахедів залетів на територію Польщі, проте його не збили начебто через так звані атмосферні умови. За інформацією військових, беспілотник упав на території Люблінського воєводства.

Стало відомо, як би європейці відреагували на масований ракетно-дроновий удар Росії

ЄС

"Нещодавно журналістка з Нідерландів на моє питання, які європейські країни готові воювати, відповіла, що жодна країна не готова воювати з Росією, і страшенно цього боїться. А потім додала: Україна — єдина країна здатна захистити Європу від Росії. Звісно, це не позиція влади чи експертних кіл, це думка окремого оглядача. Але дивлячись на те, що колективне НАТО навіть не здатне Шахед збити, що в N-ий раз порушив кордони колективного НАТО, то я в це вірю", — відзначив військовий Саід Ісмагілов.

За його словами, Україна — єдина реально боєздатна країна Європи не за кількістю і якістю зброї, а за досвідом, бойовим духом і мужністю.

"Повірте мені, лише українці здатні пережити атаку сотень Шахедів, крилатих і балістичних ракет, а потім піти на роботу. Якісь умовні європейці масово би помирали від стресу, і карети швидкої не встигали би розвозити їх по лікарнях", — відзначив військовий.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у Верховній Раді вщент розкритикували позицію Заходу після масованого ракетно-дронового удару по Україні 26 серпня. Зокрема, так заявили, що реакція була досить млявою і з черговою хвилею занепокоєння. Натомість, кажуть у ВР, Захід мав би прийняти жорсткі рішення, від яких кремлівський диктатор раз і назавжди мав би перестати думати "про побєду" над Україною.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини