Головна Новини Світ ЄС У Бельгії обвалився будинок: є кілька загиблих
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бельгії обвалився будинок: є кілька загиблих

В результаті вибуху в багатоповерхівці загинули троє бельгійців

1 січня 2022, 09:42
Поділіться публікацією:

У п'ятницю, 31 грудня, в Бельгії стався вибух в житовому будинку. В результаті інциденту в місті Турнхаут загинуло троє осіб. Одна людина вважається зниклою безвісти. Про це пише DPA.

У Бельгії обвалився будинок: є кілька загиблих

Вибух у будинку, фото Olivier Matthys/AP

Місцеву мешканку дістали з-під завалів живою, її госпіталізували до лікарні. Відомо, що вибух стався в чотириповерховому будинку, там зруйновано два верхні поверхи.

Рятувальники прибули на місце події та почали пошуки людей. Подія трапилася близько 7:15 ранку. Місцева поліція закликала громадян уникати зони та звільнити дорогу службам екстреної допомоги. На місці вибуху рятувальники працювали цілий день, щоб звільнити потерпілу.

Відомо, що вибух стався через витік природного газу в помешканні когось із власників квартири, що знаходиться в середньому під'їзді. В результаті від вибуху зруйнувалися частини зовнішньої стіни та частини стелі на верхніх поверхах. Щонайменше шість квартир зруйновано.

На місце виїжджала місцева поліція та представники прокуратури. Причини інциденту та обставини будуть розслідувати. Мер міста висловив співчуття рідним загиблих в результаті вибуху.

Як повідомляв портал "Коментарі", у центрі Баку стався сильний вибух. Внаслідок пригоди поранення різного ступеня тяжкості отримали дві особи. Потерпілих доправили до медичних закладів. Також через вибух серйозні пошкодження отримали кілька транспортних засобів, які були припарковані неподалік.

Також ми писали, що в США на нафтозаводі Exxon Mobil стався потужний вибух і пожежа. За даними ЗМІ, спалах утворився під час ремонту установки гідроочищення. Також стало відомо, що полум'я торкнулося частини виробництва бензину на заводі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини