Головна Новини Світ ЄС У Болгарії прямо на пляж до туристів винесло шматок російської ракети (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Болгарії прямо на пляж до туристів винесло шматок російської ракети (ФОТО)

Частина російської ракети, що була знайдена, від зенітно-ракетного комплексу "Панцир-С1"

22 липня 2022, 18:30
Поділіться публікацією:

Шматок ракети від російського зенітно-ракетного комплексу "Панцир-С1" винесло море прямо на пляж до відпочивальників у Болгарії. Незвичайна знахідка шокувала туристів, які прямо перед своїми лежаками на пляжі між містами Поморіє та Ахелой  побачили шматок справжньої воєнної ракети. Про це пише болгарське видання Nova.bg.

У Болгарії прямо на пляж до туристів винесло шматок російської ракети (ФОТО)

У Болгарії прямо на пляж винесло частину російської ракети (фото з відкритих джерел)

На пляж негайно викликали поліцію, а фото та відео миттєво розлетілися у соціальних мережах.

 Натомість експерти з'ясували, що уламок — це моторний відсік російської зенітної ракети комплексу "Панцир-С1". Цей відсік від'єднується від ракети під час польоту. Він не загрожує людям, тому що не може вибухнути.

 У повідомленні болгарського видання також зазначають, що з початку війни в Україні море винесло на узбережжя Болгарії близько 30 таких "знахідок", що пов'язані з повномасштабним вторгненням рф. Але одна з них таки була вибухонебезпечною та загрожувала безпеці людей.

У Болгарії прямо на пляж до туристів винесло шматок російської ракети (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Болгарія, Литва та Естонія висилають російських дипломатів. Країни Балтії та  Болгарія  масово висилають представників російських  посольств та дипломатів. Причина такого рішення владних представників цих країн  - військове вторгнення  Росії на українську територію. В Болгарії  заявляють, що  прем'єр-міністр Кирило  Петков погодив   рішення болгарського МЗС про оголошення 10 дипломатів з Росії  персонами нон грата. Їм надано 72 години для того, щоб виїхати з країни.Важливо,  що в заявах, які були оприлюднені на сайтах закордонних відомств прибалтійських країн, вказують, що  дипломати з Росії провадили діяльність, яка є  несумісною  з положеннями Віденської конвенції про дипломатичні зносини.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини