Головна Новини Світ ЄС У Брюсселі масові заворушення через першоквітневий жарт
commentss НОВИНИ Всі новини

У Брюсселі масові заворушення через першоквітневий жарт

До середини дня в парку зібралося понад п'ять тисяч осіб, які за відсутності музикантів почали організовувати свято самостійно

2 квітня 2021, 02:10
Поділіться публікацією:

Кілька тисяч зібралися в парку столиці Бельгії через фейковий повідомлення про проведення масштабного музичного фестивалю.

У Брюсселі масові заворушення через першоквітневий жарт

Поліція (фото з відкритих джерел)

Фестиваль анонсувався протягом місяця в соціальних мережах. У повідомленні говорилося, що 1 квітня в столичному парку Буа де ля Камбрія пройде великий музичний фестиваль La Boum — з виступами 200 європейських ді-джеїв на п'яти сценах. Вхід безкоштовний. Тільки в кінці березня організатори зізналися, що це жарт, ОНАКО люди все одно зібралися в парку, і, виявивши сцен, самі організували собі свято.

На місце інциденту прибули поліцейські, які закликали людей залишити парк через складну епідситуацію та заборони на масові заходи. У відповідь присутні закидали поліцію банками і пляшками.

Нагадаємо, 1 квітня, соціальні мережі рясніли жартами і фейк. "Коментарі" зробили підбірку першоквітневих постів українців з Facebook. Так, одним з найяскравіших приколів став "моночіп" від "монобанк". Встановити такий пристрій пропонувало банківський додаток кожному з клієнтів. За день на такий крок зважився кілька сотень клієнтів банку. У столиці анонсували "будівництво" грандіозної велотрасси і подорожчання вартості проїзду в метро.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський наказав додати на орденський ланцюг президента ще чотири ланки. Про це свідчить відповідний указ. Після цього соцмережі буквально "вибухнули" на тему таких "важливих" змін. Багато натякають на відомий питання про реформи , яких так не вистачає українцям. Раніше ми повідомляли, що події під стінами Офісу президента в Києві під час акції на підтримку засудженого активіста Сергія Стерненко активно резонували в Мережі. Які б ситуації не відбувалися в країні, українці сприймають все з іронією і сарказмом. "Коментарі" зібрали найбільш вдалі меми та фотожаби, опубліковані в соціальних мережах з цього приводу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини