Головна Новини Світ ЄС У Чехії посилюють карантинні обмеження
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чехії посилюють карантинні обмеження

З понеділка, 22 листопада в країні посилять чинні протиепідемічні заходи

19 листопада 2021, 04:11
Поділіться публікацією:

У Чехії з наступного тижня влада вводить нові протиепідемічні обмеження. Про це повідомила пресслужба уряду Чехії. З понеділка, 22 листопада в країні посилять чинні протиепідемічні заходи через зростання випадків захворювання на COVID-19. Посилення обмежень стосується правил роботи магазинів та відвідування масових заходів. Відвідування ресторанів, перукарень, готелів, музеїв, замків, культурних чи спортивних заходів буде можливим лише за умови надання сертифікату про вакцинацію або довідку про одужання, або негативного ПЛР-тесту, або негативного тесту на антиген.

У Чехії посилюють карантинні обмеження

Карантин (фото з відкритих джерел)

Виняток стосуватиметься лише дітей віком до 12 років. Особи до 18 років, люди, які не можуть бути вакциновані за станом здоров'я, а також не вакциновані, повністю зможуть відвідувати ці заклади або заходи лише за умови надання негативного ПЛР-тесту. Представники підприємств, які зазнали обмежень, будуть зобов'язані перевіряти сертифікати перед входом до будівлі або перед початком надання послуги. Ці вимоги також стосуватимуться відвідування медичних закладів, в'язниць та слідчих ізоляторів. Додатково, уряд рекомендує по можливості працювати з дому, а роботодавцям створити відповідні умови для своїх працівників.

Нагадаємо, у парламенті вже введено серйозні обмеження для того, щоб потрапити до адмінприміщення. Посилення карантинного режиму вводить ускладнення для невакцинованих відвідувачів. Про це повідомляє Telegram-канал парламенту. Згідно з оприлюдненим розпорядженням, нардепи, працівники ВР, представники медіа та всі інші громадяни зможуть потрапити всередину, маючи при собі один із наступних документів.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини