Головна Новини Світ ЄС У ДТП в Болгарії згоріла родина з 11 осіб : ЗМІ повідомили нові подробиці трагедії
commentss НОВИНИ Всі новини

У ДТП в Болгарії згоріла родина з 11 осіб : ЗМІ повідомили нові подробиці трагедії

В транспорті з македонською реєстрацією їхали 52 людини

24 листопада 2021, 20:15
Поділіться публікацією:

В македонському автобусі, який вночі 23 листопада скоїв смертельне зіткнення з огорожею на болгарській автомагістралі "Струма", знаходилось 11 членів однієї македонської родини.  Про це інформує  Traffic News, оприлюднюючи дані македонських медіа.

У ДТП в Болгарії згоріла родина з 11 осіб : ЗМІ повідомили нові подробиці трагедії

Загиблі 27-річний Газменд Укалі і 23-річна Альбіна Белулі ( фото: trafficnews.bg)

 Вони всі гуртом поїхали відпочивати  в Стамбул, але вертались на батьківщину  на автобусі, який  здійснив смертельну ДТП.

 Серед жертв цієї жахливої аварії  перебувала вчителька початкових класів з македонського населеного пункта Студеничани, це територія  Північної Македонії, її дочка і ще два їх односельці.

 Персонал та учні початкової школи, однокласники яких теж загинули в аварії, зупинили навчальний процес.

Македонські закохані 27-річний Газменд Укалі і 23-річна Альбіна Белулі також серед багатьох загиблих співвітчизників.  Юнак відсвяткував свій день народження разом зі своєю дівчиною в турецькій столиці.

Серед тих, хто загинув на болгарській автостраді – найбільше громадян з Північної Македонії. Разом з ними подорожували громадяни з Сербії та Бельгії. Найменші жертви страхітливого ДТП — 4-річні братики-близнюки Луан та Албан Ахметі. Сьогодні в Болгарії та  в сусідній Північній Македонії  оголошено триденну жалобу за загиблими.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про ДТП у Болгарії, де згоріло 45 людей.На території Болгарії серед ночі автобус з пасажирами, який їхав до Північної Македонії  на швидкості врізався в огорожу  і відразу ж спалахнув. В жахливій автокатастрофі загинуло 45 пасажирів, серед них було 12 діток.Від пасажирського транспортного засобу залишився лише обгорілий залізний кістяк. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини