Головна Новини Світ ЄС У ЄС розповіли, що спільного між Путіним та Сталіним
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЄС розповіли, що спільного між Путіним та Сталіним

У Євросоюзі закликали продовжувати підтримувати Україну

6 листопада 2023, 16:37 comments2010
Поділіться публікацією:

Путінський режим здатний продовжувати війну проти України, бо не звертає уваги на величезні втрати у війні проти України. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив голова дипломатії Європейського Союзу Жозеп Боррель, пише "Укрінформ".

У ЄС розповіли, що спільного між Путіним та Сталіним

Жозеп Борель. Фото: з відкритих джерел

Топ-дипломат Євросоюзу наголосив, що союзники повинні допомагати Україні, надавати підтримку країні, щоб українська армія не втрачала імпульсу розвивати контрнаступ.

"Російські втрати дуже важливі, але Росія може поповнювати сили. Вона готова принести в жертву навіть більше людей. До Путіна Сталін був переконаний, що кількість сама собою є джерелом якості, коли людське життя не має значення і не цінується", — висловився Боррель.

Він уточнив, якщо українці цінують людське життя і саме тому питання втрат є украй болючим для України, то для Росії питання втрат далеко не на першому місці. Кремль не зважає на людське життя, тому що розуміє, що живої сили в РФ достатньо.

Боррель підкреслив, що ЄС важливо й надалі підтримувати Україну, бо український народ веде боротьбу не лише за свою незалежність та своє існування, а й за європейські цінності та свободи.                                                                    

"Якщо Україна програє – ми програємо. Нам потрібно зберігати нашу одностайність та єдність у підтримці України", – констатував Жозеп Боррель.

Читайте також на порталі "Коментарі" – про що говорять нові заяви Зеленського: чому за допомогу Заходу Україні доводиться боротися.

Також видання "Коментарі" повідомляло – які три подальші сценарії війни в Україні: що може кардинально вплинути на ситуацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини