Головна Новини Світ ЄС У ЄС знову закликали до переговорів із Росією: хто виступає адвокатом Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЄС знову закликали до переговорів із Росією: хто виступає адвокатом Путіна

Прем'єр Угорщини Віктор Орбан знову закликав до переговорів США та Росії для якнайшвидшого наступу миру в Україні

21 грудня 2022, 15:50
Поділіться публікацією:

Угорщина продовжує наполягати на тому, що треба не посилювати тиск на санкцію на Росію, а намагатися знайти компромісне рішення за столом переговорів з Кремлем. Офіційний Будапешт вважає, що якнайшвидше мають відбутися переговори між США та Росією щодо врегулювання повномасштабної війни РФ проти України. Як передає видання "Коментарі", про це пише "Hirado".

У ЄС знову закликали до переговорів із Росією: хто виступає адвокатом Путіна

Європейський Союз. Фото: з відкритих джерел

"Потрібні переговори Америки та Росії. Якщо вони не домовляться, миру не буде", — заявив прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан.

При цьому він зазначив, що пропозиція щодо проведення українсько-російських переговорів у Будапешті є постійною і Угорщина готова надати майданчик для переговорів.

Крім того, Віктор Орбан заявив, що суверенна країна може існувати лише за наявності територіальної цілісності. Однак, за його словами, перш ніж говорити про це, необхідно зробити кроки до припинення вогню та зупинення бойових дій.

Читайте також на порталі "Коментарі" — вже сьогодні, 21 грудня, відбудеться раніше неанонсована зустріч президента США Джо Байдена та президента України Володимира Зеленського у Білому домі. Крім того, очікується виступ Зеленського перед Конгресом США і заява американського керівництва про виділення Україні нового пакету оборонної допомоги, який включатиме ракетні системи Patriot. Про що говорить такий поворот подій, включаючи перший із початку російського вторгнення виїзд Зеленського із країни? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Володимир Путін "вирушив на фронт" і зганьбився: про що говорять нові викрутки російської пропаганди.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини