Головна Новини Світ ЄС У Єврораді заявили про наближення дня, коли Україна буде в ЄС
commentss НОВИНИ Всі новини

У Єврораді заявили про наближення дня, коли Україна буде в ЄС

Євросоюз привітав українців з Днем незалежності

24 серпня 2024, 23:49
Поділіться публікацією:

Президент Європейської ради Шарль Мішель привітав Україну з Днем незалежності та заявив, що наближається день, коли Україну можна буде вітати в Європейському Союзі.

У Єврораді заявили про наближення дня, коли Україна буде в ЄС

ЄС привітав Україну з Днем незалежності. Фото з відкритих джерел

"Дорогі українці, ваша мужність є для нас прикладом, а ваша жертовність – уроком смирення. Ви нагадуєте нам, що свобода – це те, за що треба боротися. Ми будемо стояти на вашому боці, доки ви не переможете. І наближається день, коли ми будемо вітати вас в ЄС. Там, куди ви належите", – наголосив Шарль Мішель.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українським військовослужбовцям на територіях Курської області РФ слід споруджувати траншеї та протитанкові загородження, заявили американські чиновники, військові та експерти, з якими поспілкувалася газета The New York Times. Як пише газета, у Курській області ЗСУ наразі не створили систему оборонних траншей та не облаштовували протитанкові загородження. "Якщо ЗСУ не захищатимуть територію за допомогою траншей та мін, то утримати територію Курської області буде практично неможливо", — заявив старший віце-президент Центру стратегічних та міжнародних досліджень Сет Джонс.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що президент Володимир Зеленський заявив, що операція ЗСУ в Курській області не проводиться заради посилення переговорної позиції України для майбутніх перемовин з Росією. За словами Володимира Зеленського мета наступу ЗСУ в Курській області полягає у поповненні обмінного фонду, завданні превентивного удару, щоб запобігти наступу РФ на Сумську область, а також у тому, щоби показати російському суспільству, що для російського диктатора "дорожче окупація території України, ніж захист власного населення".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини