Головна Новини Світ ЄС У Греції вводиться загальний карантин через коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

У Греції вводиться загальний карантин через коронавірус

Співробітникам, які не можуть працювати через карантин, будуть виплачуватися 800 євро в місяць

5 листопада 2020, 13:05
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Греції Кіріакос Місотакіс оголосив про тритижневий карантин, який почнеться по всій країні з 6 ранку в суботу, 7 листопада. Про це повідомляє NTV.

У Греції вводиться загальний карантин через коронавірус

Фото: FootBoom

"Школи будуть відкриті під час карантину, який триватиме до 30 листопада. Дистанційне навчання буде в середніх школах і університетах", — сказав прем'єр-міністр.

Початкові школи й дитячі сади продовжать працювати в колишньому режимі. Мічотакіс також повідомив, що співробітникам, які не можуть працювати через карантин, будуть виплачуватися 800 євро в місяць.

"Тому, хто довгий час був безробітним і не отримував допомогу, буде виплачено 400 євро", — зазначив він.

У Греції було виявлено 46 тисяч випадків захворювання, 673 людини померли. Нещодавно в країні закрили на карантин три міграційних центри під Афінами через спалахи коронавірусу COVID-19 серед мігрантів. Це другий карантин в Греції з початку пандемії. Перший вводився в березні-квітні.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у зв'язку з ростом числа хворих Міністерство охорони здоров'я запропонує Кабінету міністрів посилити карантинні обмеження. З такою заявою виступив головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини