Головна Новини Світ ЄС У Греції заборонили колядувати через Covid-19
commentss НОВИНИ Всі новини

У Греції заборонили колядувати через Covid-19

Грецька цільова група по Коронавіруси заборонила традиційне колядування в цей різдвяний сезон, щоб запобігти поширенню Covid-19

22 грудня 2020, 22:07
Поділіться публікацією:

Щороку діти і дорослі на різдвяні свята колядують по домівках. В цьому році, щоб уникнути нового сплеску коронавірусної інфекції, влада Греції заборонили по домівках колядувати. Під час богослужінь в храмах також потрібно дотримуватися карантинних обмежень та заходів.

У Греції заборонили колядувати через Covid-19

ФОТО: З відкритих джерел

Як заявив заступник міністра цивільного захисту Греції Нікос Хардаліас, церквам буде дозволено приймати прихожан тільки на Різдво, Новий рік і Хрещення.

Крім того, в храмах не можна буде перебувати багато людей, в малих храмах — не більше 25 осіб, у великих храмах — не більше 50 осіб, передає видання Ekathimerini. За новими посиленими карантинними заходами будуть стежити поліція, і відповідні органи будуть проводити протиепідемічних заходів в період різдвяно-новорічних свят. Раніше у вівторок грецька влада оголосила про понад 80 смертей від коронавірусу за останні 24 години. Вона також оголосила про понад 700 нові випадки захворювання.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, коронавірус зникне так несподівано, як і з'явився. Саме з цієї причини не варто даремно переживати і піддаватися масовій паніці. Таку заяву зробив головний лікар одного з діагностичних медичних центрів Львова Тарас Жиравецький на своїй сторінці в соціальних мережах. Водночас експерти впевнені, що це допоможе не допустити швидкого розвитку інфекції і можливо навіть запобіжить госпіталізацію. Інформація про це розміщена в газеті Il Messaggero, в звіті італійських вчених з Інституту фармакологічних досліджень Маріо Негрі і лікарні Папи Джованні XXIII в Бергамо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини