Головна Новини Світ ЄС У Польщі підірвали будинок молодят. Підозрюють жителя України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі підірвали будинок молодят. Підозрюють жителя України

Спочатку розглядалася версія вибуху газового балона

29 червня 2021, 23:47
Поділіться публікацією:

У селі Сосново (Польща) невідомі підірвали будинок сімейної пари, яка тільки одружилася. Під підозру поліції потрапило кілька осіб, повідомляє Wyborcza.

У Польщі підірвали будинок молодят. Підозрюють жителя України

Вибух у будинку (фото з відкритих джерел)

Один із підозрюваних у підготовці вибуху будинку — українець. Як вважають правоохоронці, його, нібито, найняв сусід постраждалої сім'ї, щоб залякати їх. Вибух стався вночі, поки подружжя святкувало своє весілля.

Спочатку розглядалася версія вибуху газового балона, але після більш ретельної перевірки були виявлені залишки пляшок із займистою речовиною. 

Вибух будинку прогримів, коли молоде подружжя з гостями святкувало своє весілля. Їхні родичі розповіли поліції, що закохані нещодавно зробили ремонт у цьому будинку. Розслідування триває.

Нагадаємо, в Одесі на вулиці Сєрова стався сильний вибух газу в будинку. На місці працювали рятувальники, поліцейські, чергувала швидка. Про це писали очевидці. За їх словами, вибух був досить сильний і було невідомо, чи є постраждалі.

У ДСНС надійшов виклик про вибух побутового газу на вулиці Сєрова, 38 у приватному одноповерховому будинку. З-під завалів дістали двох людей. Їх доставили в лікарню. За словами свідків, обвалився дах і несучі стіни.

Раніше в Кропивницькому у житловій багатоповерхівці прогримів вибух, після чого почалася пожежа. В результаті постраждали двоє людей, їх госпіталізували. Про це повідомили в Державній службі з надзвичайних ситуацій.

Зазначається, що вибух стався в однокімнатній квартирі на другому поверсі дев'ятиповерхівки на вул. Юрія Коваленка. Коли співробітники рятувальної служби прибули на місце, в квартирі вже була пожежа.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини