Головна Новини Світ ЄС У Польщі українцеві, який вдарив поляка в обличчя, дали 20 місяців в'язниці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі українцеві, який вдарив поляка в обличчя, дали 20 місяців в'язниці

Окружний суд в Кракові засудив українця до трьох років в'язниці за заподіяння серйозної шкоди здоров'ю потерпілого

18 січня 2021, 23:20
Поділіться публікацією:

У 2018 Цьогоріч українець вдарив в хостелі поляка, який до цього був виселений за пияцтво і шахрайство. Про це повідомляє місцеве видання dziennikpolski24.pl.

У Польщі українцеві, який вдарив поляка в обличчя, дали 20 місяців в'язниці

Поліція Польщі (фото з відкритих джерел)

Поляк Лукаш Б. підійшов в хостелі до українця і словесно його образив, за що отримав в обличчя. Від удару житель Польщі впав і викликав поліцію. Від удару поляк впав на землю і на мить втратив свідомість. Його відвезли в лікарню з переломом носа і серйозною черепно-мозковою травмою. Лікарям довелося робити операцію. Судовий медичний експерт, який перевіряв поляка заявив, що травми Лукаша могли бути викликані падінням, а не самим ударом, однак справа дійшла до суду. Там потерпілий всю провину звалив на українця, описуючи його як агресивну людину, якого боялися навіть співвітчизники. Себе ж представив як спокійну людину, що не зловживає алкоголем.

Але на суді виступали свідки та розповідали, що житель Польщі був призвідником всіх бійок і скандалів.

Окружний суд в Кракові засудив українця до трьох років в'язниці за заподіяння серйозної шкоди здоров'ю потерпілого, адже у того виникли проблеми зі слухом. У той же час суд відмовив позивачеві у виплаті компенсації, зазначивши, що саме поляк спровокував інцидент.

Незадовго до оголошення вироку Лукаш помер. У відповідь Максим оскаржив рішення суду. В апеляційній інстанції перекваліфікували кримінальну статтю і зменшили вирок громадянину України до 20 місяців позбавлення волі.

Нагадаємо, на Бессарабської площі в столиці України минулої ночі невідомі влаштували бійку зі стріляниною. Відомо, що бійка зі стріляниною сталася в суботу, 4 липня, близько 4:00 в ТЦ "Арена Сіті" на Бессарабській площі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини