Головна Новини Світ ЄС У Польщі в ДТП українці потрапили в ДТП: один дівчина загинула
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі в ДТП українці потрапили в ДТП: один дівчина загинула

Відомо, що 31-річний українець, водій автомобіля Nissan, 31-річний українець, з незрозумілих причин виїхав на зустрічну смугу руху

16 жовтня 2021, 19:00
Поділіться публікацією:

У Польщі в ДТП українці потрапили в ДТП: один дівчина загинула

Польща (фото з відкритих джерел)

У Любуського воєводства, що на заході Польщі, в ДТП потрапив автомобіль з українським. В результаті аварії загинула 19-річна громадянка України. Про це повідомила Gazeta Lubuska. Аварія сталася в ніч на 16 жовтня на маршруті між населеними пунктами Будзехув і Ясень.

Відомо, що 31-річний українець, водій автомобіля Nissan, 31-річний українець, з незрозумілих причин виїхав на зустрічну смугу руху, з'їхав у кювет і перекинувся.


В результаті аварії на місці загинула 19-річна пасажирка. Водій та інші пасажири серйозно не постраждали. Поліція з'ясовує обставини ДТП.


Нагадаємо, на Закарпатті, недалеко від населеного пункту Майдан "Audi A4", в якій подорожувала сім'я з трьома дітьми, на швидкості вискочила з автомобільної траси на узбіччя. В результаті цього вимушеного маневру загинув 12-річний підліток. Ця смертельна аварія сталася 12 жовтня, пізно ввечері на дорозі Долина-Хуст. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України в Закарпатській області.


За інформацією закарпатських рятувальників, водій швидкісної іномарки пройшов населений пункт Верхній Бистрий і їхав в напрямку Майдану, але допустив помилку під час їзди і злетів на узбіччя. Під час ДТП ушкодження різного ступеня тяжкості отримали 2-річний і 8-річний діти, а також і саме подружжя. Вони все госпіталізовані в місцеву лікарню.

Сайт "Коментарі" інформували про те, що смертельна ДТП сталося на Закарпатті. Фура розчавила легковик. Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила про смертельний дорожньо-транспортній пригоді, в результаті якого обірвалося життя п'ятьох людей, серед них була дитина. Трагедія трапилася на дорозі Мукачево-Рогатин, що на Закарпатті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини