Головна Новини Світ ЄС У Румунії впіймали ведмедя, який лякав туристів в горах
commentss НОВИНИ Всі новини

У Румунії впіймали ведмедя, який лякав туристів в горах

Медведя вдалося заманити в клітку, тому не треба було використовувати дротик зі снодійним

2 лютого 2021, 01:50 comments1026
Поділіться публікацією:

У минулі вихідні ведмідь вибіг на трасу румунського гірськолижного курорту і погнався за лижником. Тому вдалося відвернути увагу звіра кинутим його сторону рюкзаком. Це зупинило тварина і допомогло виграти час співробітникам спуску, які і відігнали ведмедя.

У Румунії впіймали ведмедя, який лякав туристів в горах

Ведмідь (фото з відкритих джерел)

Влада країни повідомляє — ведмідь, що лякав туристів, спійманий і гірськолижні траси знову безпечні для любителів гірськолижного спорту.

Фахівці з вилову диких тварин Мінприроди Румунії запевнили: вилов ведмедя пройшов легко, ні тварина, ні люди не постраждали. Цікавого ведмедя вдалося заманити в клітку, тому фахівці обійшлися без застосування снодійного

Виловлений ведмідь буде доставлений околиці хутора Біхор, де він буде випущений на свободу в дику природу.

Нагадаємо, з приходом зими, багато туристів поїхали пройтися по зимовим маршрутам, незважаючи на заяви Укргідрометцентр, що незабаром зміниться погода не в кращу сторону і виходити по стежках без гіда заборонено. Так, в Закарпатській області поблизу села Пилипець на горі Гемба загубився лижник, повідомляє пресслужба ГСЧС.

Під час катання чоловік через погодні умови не справився та  з'їхав з траси і втратив орієнтир. Чоловік катався сам, без гіда. Як стало відомо, що в даний час зв'язку з ним немає. Для пошуку залучено близько десяти осіб особового складу та кілька одиниць техніки. За прогнозами Укргідрометцентру, в зв'язку зі снігопадом і завірюхами на високогір'ї очікується значне лавинна небезпека, очікується третій рівень небезпеки. На горі снігопад, погана видимість.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://focus.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини