Головна Новини Світ ЄС У Швейцарії заарештували наркобарона під прізвиськом "різач пальців": що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Швейцарії заарештували наркобарона під прізвиськом "різач пальців": що відомо

Злочинця з Бельгії, що ховався від суду два роки, затримали на території Євросоюзу

20 лютого 2022, 10:30
Поділіться публікацією:

Найбільш розшукуваного злочинця нарешті затримали в Швейцарії. Поліціянтам вдалося заарештувати 35-річного бельгійця та його супутницю. Чоловік перебував у міжнародному розшуку два роки. Про це пише The Guardian.

У Швейцарії заарештували наркобарона під прізвиськом "різач пальців": що відомо

Фото ілюстративне / Pixabay

Молодику дали прізвисько "різач пальців", бо він начебто відрізав пальці наркоторговцям, караючи їх за провини. Також в суді доведено його вину у викраденні людей, захопленні заручників, збройних пограбуваннях, торгівлі наркотиками та крадіжках. В 2020 році бельгійця засудив Апеляційний суд Антверпена до чотирьох років позбавлення волі. Відомо, що обвинувачений здійснив викрадення голландця, катував його та бив за те, що той не зміг провезти наркотики через митницю Великобританії.

Раніше в 2010 році його притягували до відповідальності в Лімбурзі за нібито відрізання пальця голландському злочинцю секатором. Його виправдали за браком доказів, але після цього чоловіка прозвали "різачем пальців".

В ЗМІ говорять про його зв’язки з наркогрупою, яка діяла в Антверпені та переправляла тонни кокаїну з Південної Америки до Європи. Вважається, що бельгієць переховувався від правосуддя в Південній Африці. Однак 17 лютого швейцарські спецпідрозділи заарештували бельгійця в Цюріху, де його виявили з жінкою та дитиною. Спостереження за ним велося більше місяця. Бельгійські правоохоронці вже подали запит на його екстрадицію.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Швейцарії для евтаназії схвалили створену на 3D-принтері. Процес евтаназії активується зсередини людиною, яка має намір померти. Капсула дуже зручна. Людина лягає всередину, і коли відчуває, що готова, натискає кнопку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини