Головна Новини Світ ЄС У Словаччині платитимуть по 300 євро за вакцинацію: хто їх отримає
commentss НОВИНИ Всі новини

У Словаччині платитимуть по 300 євро за вакцинацію: хто їх отримає

Для охоплення вакцинацією проти COVID-19 якнайбільшої кількості громадян віком від 60 років Міністерство фінансів Словаччини передбачило особливі пільги

31 грудня 2021, 13:20
Поділіться публікацією:

Словацький уряд посередництвом пошти доставляє чеки на 300 євро вакцинованим громадянам старше 60 років на адресу, яку вони вказують у пунктах вакцинації. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє радіо Свобода.

У Словаччині платитимуть по 300 євро за вакцинацію: хто їх отримає

Вакцинація. Фото з відкритих джерел

У Міністерстві фінансів Словаччини вирішили передбачити особливі пільги для людей у віці, щоб мотивувати людей, які потрапляють до категорії ризику, охочіше вакцинуватися проти коронавірусу. Так фінансову вигоду в 300 євро можуть отримати громадяни Словаччини у віці від 60 років і старше. Ці гроші є можливість отримати у тих, хто пройде повний курс вакцинації до 15 березня 2022 року або ж до цього часу зареєструється на вакцинацію.

У Мінфіні уточнюють, що на матеріальну вигоду можуть претендувати лише громадяни Словаччини, які постійно проживають у країні та які до 15 січня 2022 року вже отримали хоча б один укол із вакциною проти коронавірусу.

За допомогою пошти уряд адресно доставляє чеки на 300 євро всім вакцинованим.

Якщо говорити про статистику, то на сьогоднішній день хоча б один укол із вакциною проти коронавірусу отримали 2,4 млн словаків. Приблизно така ж кількість, а саме – 2,5 млн. громадян пройшли повний курс вакцинації.

Зазначимо, що таку тактику для мотивації пенсіонерів вакцинуватися зробив уряд Болгарії. Щоправда, через фінансові складнощі в Болгарії там як фінансову мотивацію пенсіонери отримують по 38 євро.

Читайте також на порталі "Коментарі" – тисяча гривень від Зеленського: експерти розповіли, чи ініціатива спрацює вакцинувати всю Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини