Головна Новини Світ ЄС У столиці Хорватії з неба впав невідомий об'єкт
commentss НОВИНИ Всі новини

У столиці Хорватії з неба впав невідомий об'єкт

В даний час про постраждалих або жертв не повідомляється

11 березня 2022, 11:02
Поділіться публікацією:

Увечері 10 березня, у Загребі, поблизу студентського гуртожитку ім. Степана Радича впав невідомий предмет. За непідтвердженою досі інформацією, це може бути уламок літака. Про це повідомляє новинний канал N1.

У столиці Хорватії з неба впав невідомий об'єкт

Хорватія - фото з відкритих джерел


Зазначається, що після падіння предмета спрацювала потужна детонація. За неофіційною інформацією, невідомий об'єкт – це частина літака. Крім нього на землі був противибуховий блок.

Екстрені служби, які прибули на місце події, повідомили, що предмет справді схожий на частину авіаційного двигуна. Після падіння на місці утворилася вирва діаметром 3 метри та глибиною 1 метр. Також на місце падіння предмета прибули правоохоронці, військова поліція та підрозділ вибухотехніків.


У міністерстві внутрішніх справ Хорватії про падіння невідомого предмета повідомили за чотири години після події. У відомстві зазначили, що був вибух, а поблизу місця падіння виявлено два парашути. Наразі про постраждалих чи жертв не повідомляється. Відомо, що пошкоджено кілька автомобілів, які перебували поряд із місцем падіння невідомого предмета.


Нагадаємо, дії путінської Росії часто порівнюють із діями гітлерівської Німеччини. Спеціально для видання "Коментарі" директор Інституту світової політики політичний експерт Євген Магда позначив найбільш явні паралелі. Є низка очевидних моментів, які можна побачити у діях рашистської Росії та фашистської Німеччини. І провести між ними аналогії. По-перше, загравання значної частини світу з агресором. Тобто довгий час світ не хотів розуміти, визнавати, що Путін — агресор. Так свого часу було із Гітлером. І лише широкомасштабна війна Росії проти України розплющила очі багатьом у західному істеблішменті. І там почали зовсім по-іншому (але вже за принципом "хопи мішки – вокзал відходить") розв'язувати ці питання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини