Головна Новини Світ ЄС Угорщина виконала прохання Кремля: кого не буде у новому пакеті санкцій ЄС
commentss НОВИНИ Всі новини

Угорщина виконала прохання Кремля: кого не буде у новому пакеті санкцій ЄС

З списку санкцій вилучено прізвища трьох російських міністрів

16 грудня 2022, 11:15
Поділіться публікацією:

Угорщина фактично є єдиною країною Європейського Союзу, яка продовжує відкрито підігравати Росію. Так Угорщина в ході переговорів лідерів Євросоюзу щодо дев'ятого пакету санкцій проти РФ добилася невключення до нього трьох російських міністрів. Як передає портал "Коментарі", про це повідомив кореспондент "Радіо Свобода" Рікард Джозвяк із посиланням на свої джерела.

Угорщина виконала прохання Кремля: кого не буде у новому пакеті санкцій ЄС

Санкції проти Росії. Фото: з відкритих джерел

Зокрема, за даними журналіста, угорській владі вдалося домогтися вилучення з списку санкцій міністрів енергетики, спорту та охорони здоров'я.

"Угорщині в результаті вдалося домогтися вилучення (зі списку) російських міністрів енергетики, спорту та охорони здоров'я", — написав Рікард Джозв'як у Twitter.

Нагадаємо, глави держав та урядів країн-членів Євросоюзу 15 грудня погодили дев'ятий пакет санкцій проти РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — 16 грудня у всіх областях повітряна тривога: де вже помітили ракети – чути вибухи.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у своєму зверненні до українців президент Володимир Зеленський розповів про ситуацію на фронті, що говорив про важливий прогрес у питанні ППО, роботу зі створення спеціального трибуналу з приводу російської агресії та притягнення всіх винних у ній до справедливої відповідальності. Тим часом, за даними Foreign Policy, двоє американських законодавців, які очолюють незалежну урядову організацію з прав людини, представили резолюцію, яка закликає президента Джо Байдена вивести Росію із Ради Безпеки ООН. Як змінилася останнім часом ситуація на фронтах російсько-української війни, включаючи дипломатичну? Як вона може змінитися в найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини