Головна Новини Світ ЄС В ЄС назвали два критерії, які матимуть найвагоміше значення для вступу України
commentss НОВИНИ Всі новини

В ЄС назвали два критерії, які матимуть найвагоміше значення для вступу України

На яких критеріях необхідно зробити акцент, щоб вступити у ЄС

14 квітня 2022, 13:25
Поділіться публікацією:

Європейська комісія зверне увагу на два ключові моменти. Зокрема йдеться про оцінку демократії в Україні і про ринкому економіку нашої держави. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву під час ефіру телеканалу "Рада" зробив голова представництва ЄС в Україні Матті Маасікас.

В ЄС назвали два критерії, які матимуть найвагоміше значення для вступу України

ЄС - фото з відкритих джерел

Голова представництва ЄС в Україні наголосив, що оцінка рівня демократії й аналіз ринкової економіки надзвичайно важливі. І саме ці критерії матимуть вплив на прискорення процедури євроінтеграції.

"Цей процес прискореної процедури має завершитися до червня. Аналіз триватиме до літа і в червні ми сподіваємося почути оцінку демократії та ринкової економіки від європейських чиновників", — зазначив Матті Маасікас в ефірі телеканалу.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Росія перейшла до плану "Б": кремль планує створити "сталінградську історію". Російські окупанти змінюють свою тактику у війні проти України через постійні програші. Вони потребують хоча б якоїсь "перемоги", тому перейшли до плану "Б". Наразі росіяни зосереджують свої сили на деяких напрямках, зокрема на Донбасі, щоб здобути хоча б якісь перемоги.

Також "Коментарі" писали, що британська розвідка назвала два міста, які виявляться під ударами під час наступу РФ на Донбасі. Поєднання масованих ракетно-артилерійських ударів і зусиль по зосередженню сил для наступу є поверненням до традиційної російської військової доктрини.

Читайте на порталі "Коментарі": США передадуть Україні розвіддані, з якими потенційно можна повернути Донбас та Крим. У той же час американська розвідка не надаватиме даних про військові цілі на території РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини