Головна Новини Світ ЄС В Естонії підсилюють карантин
commentss НОВИНИ Всі новини

В Естонії підсилюють карантин

В Естонії заклади громадського харчування, розважальні заклади і місця проведення публічних заходів, у яких немає стаціонарних сидячих місць, повинні не працювати з 22:00 до 6:00, тоді як раніше обмеження діяли з півночі.

5 грудня 2020, 22:44
Поділіться публікацією:

В Естонії не спадає кількість інфікованих коронавірусною інфекцією. У зв'язку з пандемією, в країні вирішили ще більше посилити карантинні обмеження. Всі магазини повинні бути заповнені людьми не більша частина, точки громадського харчування повинні закриватися до 22:00.

В Естонії підсилюють карантин

ФОТО: З відкритих джерел

Як повідомляє видання Err.ee, карантинні обмеження також торкнулися фірм, які працюють в сфері послуг.

Бари та інші розважальні заклади, не повинні працювати ночами. Якщо раніше вимоги стосувалися заборони після 00.00, то відсьогодні всі повинні бути закриті після 22:00. В цілому зміни не торкнулися роботи кінотеатрів та концертних майданчиків, вводиться урахуванням обмежень, які працюватимуть закладам вночі. В Естонії, згідно зі статистикою, продовжує зростати кількість інфікованих і, таким чином, влада намагається погасити пік захворюваності.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, г генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров'я Тедрос Аданом Ґебреесус анонсував ймовірний вихід епідемії коронавірусу. На його думку, саме позитивні результати випробувань вакцин в останні тижні стали першим кроком до перемоги над COVID-19. Також Тедрос Аданом Ґебреесус закликав уряд держав, а також ООН фінансувати в медицину і, зокрема, вакцинацію, щоб уникнути подальших епідемій.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини