Головна Новини Світ ЄС В Румунії розповіли, яку підлість задумав Путін щодо країн Заходу
commentss НОВИНИ Всі новини

В Румунії розповіли, яку підлість задумав Путін щодо країн Заходу

Російська Федерація посилює дезінформаційні атаки проти демократичних країн, про це в інтерв’ю Bloomberg заявила міністр закордонних справ Румунії Лумініца Одобеску. За її словами, в РФ хочуть налаштувати союзників один проти одного

8 березня 2024, 16:10 comments1141
Поділіться публікацією:

Як підкреслила Одобеску, таким чином в Кремлі хочуть пересварити союзників і створити "тертя" буквально напередодні виборів у Сполучених Штатах.

В Румунії розповіли, яку підлість задумав Путін щодо країн Заходу

Володимир Путін

Міністр закордонних справ вважає, що країни Заходу повинні ефективно та скоординовано боротися з російською дезінформацією.

"Росія намагається кинути виклик демократичним інститутам в наших країнах, випробувати їх на міцність і зіштовхнути нас один з одним, безпосередньо і через маріонеток",
 – сказала міністр.

При цьому вона підкреслила, що Захід, навіть проти природні розбіжності, повинен зробити все для того, аби Україна перемогла у загарбницькій війні із Росією. За її словами, якщо країни Заходу цього не зможуть досягти, то авторитарні лідери можуть також піти на те, щоби кинути виклик міжнародному порядку.

Міністр закордонних справ Румуніє повідомила, що її країна веде переговори із союзниками щодо впровадження плану протидії російській дезінформації зі сторони Росії та її диктатора Володимира Путіна.

Окрім того, відомо, що Британія та Німеччина уже пообіцяли зробити все для того, аби не дозволити кремлівському диктатору розділити країни Заходу. При цьому, як підкреслив міністр закордонних справ Британії Девід Кемером, зараз спостерігається неймовірна єдність між союзниками, в тому числі і НАТО.

У свою чергу міністр закордонних справ Німеччини Анналена Бербок заявила, що союзники Києва не дозволять російському диктатору Путіну залякати їх чи посіяти розбрат між країнами цивілізованого світу. При цьому вона додала, що партнери  у разі розбіжностей будуть обговорювати їх за зачиненими дверима, щоби не давати Кремлю приводів грати на цьому.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав, чому Захід не зміг ізолювати Росію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.bloomberg.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини