Головна Новини Світ ЄС В Туреччині зустрілися делегації США та Росії: що обговорювали
commentss НОВИНИ Всі новини

В Туреччині зустрілися делегації США та Росії: що обговорювали

14 листопада голова ЦРУ Ульям Бернс проводить зустріч зі своїм російським колегою Сергієм Наришкіним в Анкарі

14 листопада 2022, 19:35 comments1321
Поділіться публікацією:

14 листопада стало відомо, що в Анкарі проходить зустріч  голови ЦРУ Ульяма Бернса та  директора Служби зовнішньої розвідки Росії Сергія Наришкіна. На зустрічі будуть обговорювати важливі питання, в тому числі й загрозу ядерної ескалації. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на Twitter журналістки CNN Наташі Бертран.

В Туреччині зустрілися делегації США та Росії: що обговорювали

Переговори США та Росії в Туреччині (фото з відкритих джерел)

"Директор ЦРУ Бернс сьогодні зустрічається зі своїм російським колегою Сергієм Наришкіним в Анкарі, щоб обговорити затриманих громадян США та ядерний ризик", — написала журналістка, посилаючись на Раду національної безпеки США.

 Своєю чергою посадовці Білого дому для Reuters уточнили, що Бернс  не веде жодних переговорів. Глава ЦРУ також не обговорює перемир'я в Україні.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що У МЗС України заявили, що Росія не в тій позиції, щоби диктувати умови. З'явилася реакція Міністерства закордонних справ України на заяву Кремля, яка "не сприймає попередніх умов щодо України". У Києві нагадали, що сьогодні російські загарбники далеко не в тій позиції, щоби диктувати свої умови. Про це йдеться у заяві представника МЗС Олега Ніколенка. Ніколенко відреагував на заяви МЗС країни-окупанта, що "Росія не сприймає попередніх умов щодо України, зокрема вимоги вивести війська". За його словами, Росія перебуває не в тій позиції, щоб диктувати свої умови. А мирна формула України залишається незмінною: негайне припинення війни, виведення всіх російських військ, відновлення української територіальної цілісності, компенсація завданих збитків та надання дієвих гарантій про неповторення агресії.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини