Головна Новини Світ ЄС В Угорщині перекинувся пасажирський автобус, 8 людей загинули
commentss НОВИНИ Всі новини

В Угорщині перекинувся пасажирський автобус, 8 людей загинули

Двоє людей перебувають у важкому стані

15 серпня 2021, 14:32
Поділіться публікацією:

В Угорщині на автомагістралі Будапешт-Балатон пасажирський автобус з'їхав з дороги й перекинувся. Внаслідок трагічного ДТП вісім людей загинули, ще 48 були травмовані. Про це повідомляє Express.

В Угорщині перекинувся пасажирський автобус, 8 людей загинули

Українців в автобусі не було. Фото: flickr

Зазначається, що дві людини знаходяться у важкому стані, а 46 отримали легкі травми.

За попередньою інформацією, автобус врізався у стовп шляхопроводу. Повідомляється, що водій міг заснути за кермом.

Як повідомив прессекретар МЗС України Олег Ніколенко, українців не було серед жертв і постраждалих в результаті аварії автобуса.

"Українців в автобусі не було", — сказав представник МЗС.

Водночас міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба висловив співчуття сім'ям загиблих у цій автокатастрофі.

"Жахлива аварія автобуса поблизу Будапешта. Співчуваю рідним загиблих і бажаю якнайшвидшого одужання пораненим. Україна поділяє біль Угорщини в цей трагічний день", — сказав Кулеба.

Днем раніше в Туреччині перекинувся автобус із пасажирами. Інцидент стався в турецькій провінції Кайсері, розташованій у центральній частині країни. Автобус, в якому переважно знаходилися студенти, що прямували на екскурсію до столиці країни, потрапив у ДТП. Транспортний засіб перекинувся і вилетів на узбіччя. Повідомляється, що в результаті події постраждали майже три десятки осіб. Вони отримали поранення різного ступеня тяжкості. Постраждалих госпіталізували медики, які прибули на місце інциденту. Тяжкопоранених доставляли до медичних установ повітрям. 

Як писали "Коментарі", дорожньо-транспортна пригода з жахливими наслідками сталася в ніч із 13 на 14 серпня під Києвом. Автомобіль, що рухався по Житомирській трасі, врізався у пішохода, який вийшов на дорогу в недозволеному для цього місці.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що у Львівській області в страшному ДТП розбився на смерть син відомого українського бізнесмена. Подробиці інциденту — у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини