Головна Новини Світ ЄС В українському посольстві в Іспанії стався вибух
commentss НОВИНИ Всі новини

В українському посольстві в Іспанії стався вибух

Один з працівників українського посольства в Мадриді отримав травми в наслідок вибуху.

30 листопада 2022, 16:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Співробітник посольства України в Мадриді отримав легкі поранення в наслідок вибуху. Жертва вибуху потрапила в столичний госпіталь Іспанії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на іспанське видання AMP.

В українському посольстві в Іспанії стався вибух

Відбувся вибух у посольстві України у Мадриді. Фото: з відкритих джерел

За даними іспанської поліції злочинці використали саморобну вибухівку, яка знаходилась в конверті, що потрапив до рук постраждалого працівника посольства. Іспанські спецслужби активували антитерористичний протокол і оточили територію.

Вибух стався, під час відкриття конверта працівником посольства. Через легкі пошкодження працівник самостійно відправся в лікарню Мадрида, де отримав медичну допомогу та був виписаний з установи.

За попередньою інформацією конверт був призначений для українського посла, але його відкрили охоронці посольства в саду установи. За інформацією іспанських ЗМІ поки посольство України в Мадриді не надало заяв стосовно інциденту з вибухівкою.

Раніше портал "Коментарі" що Парламентська асамблея НАТО визнала Російську Федерацію країною, що спонсорує тероризм. Хоч така резолюція і має рекомендаційний характер, про те її визнали члени кількох десятків парламентів НАТО. Окрім того, резолюція зможе бути початком більш радикальних рішень стосовно Росії.

Також "Коментарі" писали про іспанських кліматичних активістів, які приклеїли свої руки до рам картин відомого художника Гої. Таким чином, організатори акцій протесту намагались привернути увагу до змін клімату. Обох активістів затримали іспанські спеціальні служби та відправили у місцевий відділок поліції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини