Головна Новини Світ ЄС Водій автобуса заснув: в страшній аварії в Австрії загинули четверо українців, з них двоє – діти
commentss НОВИНИ Всі новини

Водій автобуса заснув: в страшній аварії в Австрії загинули четверо українців, з них двоє – діти

Водій транспортного засобу заснув на кілька секунд

13 серпня 2023, 20:10
Поділіться публікацією:

На території  Австрії, в смертельній автоаварії загинуло четверо українців – це двоє  дорослі  і ще дві дитини. Одному малюку, який загинув, було  тільки кілька місяців, іншому виповнилось  3 роки. Ще інформують, що двоє  дорослих, які теж стали жертвами смертельної ДТП,  приходились бабусею і дідусем загиблим  дітям.

Водій автобуса заснув: в страшній аварії в Австрії загинули четверо українців, з них двоє – діти

В Австрії в ДТП загинули 4 українців (фото з відкритих джерел)

Про це інформує RMF FM. Журналісти зазначають,  що смертельна автоаварія  сталась близько 7 години ранку вчора, 12 серпня  на автодорозі, що веде до   австрійської столиці між виїздами Гавайншталь-Мітте і Хохляйтен.

Сам  пасажирський бус перекинувсь, поламав перила на  мості, а потім впав на  поверхню ґрунтової  дороги, що проходила під автодорогою.

Водій, що залишився живим під час ДТП, зізнавсь, що  заснув, перебуваючи  за кермом тільки на декілька секунд.

В мікроавтобусі подорожували  ще три дорослих та один малюк. Він  отримав легкі ушкодження, а в дорослих  діагностовано  легкі травми.

"Ми вже можемо підтвердити інформацію, встановлену з австрійською поліцією, що це був транспортний засіб з польськими реєстраційними номерами, а їхали в ньому громадяни України. Громадян Польщі в ньому не було", – прокоментував це заступник  керівника МЗС Польщі Павел Яблонський.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Польщі бус з українцями потрапив в ДТП9 липня у Польщі бус з українцями потрапив у страшну аварію. На місці ДТП загинула молода жінка. 

Речник Люблінського воєводського управління поліції, підполковник Анджей Фіоль розповів, що в ДТП загинула жінка, яка була пасажиром буса. Він додав, що після аварії всі пасажири, які їхали в автобусі, були доставлені в лікарню. У 2 осіб були виявлені тілесні ушкодження. Стало відомо, що 44-річний українець-водій, був тверезим. Поліція розслідує деталі інциденту. 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини