Головна Новини Світ ЄС Замах на Фіцо: стало відомо, яку версію почнуть розганяти
commentss НОВИНИ Всі новини

Замах на Фіцо: стало відомо, яку версію почнуть розганяти

Після замаху на прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо російські пропагандисти незабаром «побачать український слід», вважає військовий оглядач Олександр Коваленко і додав, що прем'єр мав зв'язки в кримінальних колах

15 травня 2024, 18:01 comments1362
Поділіться публікацією:

Після замаху на прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо російські пропагандисти ще не заявили про "український слід" і це "виглядає дивно", зазначає Олександр Коваленко.

Замах на Фіцо: стало відомо, яку версію почнуть розганяти

Замах на Фіцо

Експерт навіть зіронізував, що невдовзі мають з'явитися історії про те, що стрілку готували коридор на кордоні Словаччини та України, і він мав особисто отримати від голови ГУР Кирила Буданова винагороду у розмірі трьох мільйонів рублів.

"Хоч би як там було, а якщо навіть ця версія ще не звучить від кремлівських рупорів, то це ще не означає, що до неї звернуться",
— зазначив Коваленко і додав, що зараз у РФ інформаційний простір поки що забитий іншими новинами.

При цьому військовий оглядач нагадав, що словацький прем'єр займався не лише "кишеньковою політикою". За його інформацією, чиновник також мав зв'язки із деякими кримінальними колами.

"Людина у всіх відносинах прогнила, а у таких, у житті всяке буває",
— підсумував Коваленко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 15 травня на прем'єра Словаччини Роберта Фіцо було здійснено замах . Відомо, що він стався у місті Гандлова, за 150 км від Братислави . У цьому місті проходило засідання словацького уряду. Коли прем'єр-міністр Роберт Фіцо вийшов із Будинку культури до людей, то пролунали 3-4 постріли, після яких політик упав на асфальт, а його оточили охоронці. Політика з пораненням голови та грудей доставлено до лікарні. Поки що не зрозуміло, в якому стані він перебуває.

Крім того, як відомо, Роберт Фіцо є проросійським політиком. Він виступає проти допомоги України, її членства в НАТО, а також підтримує проведення мирних переговорів з країною-агресором.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини