Головна Новини Світ Європа Апокаліпсис сьогодні: в Іспанії випустили чай для кінця світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Апокаліпсис сьогодні: в Іспанії випустили чай для кінця світу

Покупець може підібрати кінець світу на свій смак, впевнені творці рекламної кампанії чаю

14 лютого 2021, 19:58
Поділіться публікацією:

Поки весь світ переживає через наслідки пандемії коронавируса, маркетологи не стоять осторонь. Для отримання більшого прибутку допитливі придумали незвичайну лінійку чаю, яку присвятили не багато ні мало, кінця світу.

Апокаліпсис сьогодні: в Іспанії випустили чай для кінця світу

Чай для кінця світу / фото https://birdinflight.com/

Творчі люди з Мадрида придумали, і, більш того, запустили в прокат незвичайну рекламу, ідеєю якої стала думка зустріти кінець світу з задоволенням. Клієнтам пропонують придбати композиції на основі трав, щоб підготуватися до зіткнення з метеоритом, масштабними пожежами, цунамі, вірусами, ядерною війною або амебами, що поглинають мозок.

Основний посил реклами закладений в її слогані — "Насолоджуйтеся неминучим".

Творці роблять ставку на чайний мікс з лимоном і імбиром — його присвятили пандемії коронавірусу. Втім, якщо покупець бажає зустріти кінець світу інакше, в лінійці передбачений чай "метеоритний спокій" (ромашка з валеріаною), "Ядерний детокс" порадує особливим поєднанням кориці і ванілі. Для шанувальників позаземних цивілізацій створили "Мирне вторгнення" — це відрізняють лаванда і гібіскус.

"Не варто страждати через метеорит, що перетинає атмосферу, — подивіться, які дивовижні кольори! Відчуйте себе усміхненими динозаврами в останній момент їх життя. Гігантські шершні з'їли вашого йоркшира? Не хвилюйтеся, їх поглине лісова пожежа, яка вже перекинулася на сад ваших сусідів, — він уже ніколи не буде таким милим. Нова ядерна війна, полярна відлига, цунамі і навіть амеби, що поїдають мозок, — все звучить як небесний хор, якщо в руках тепла чашка чаю", — впевнені в компанії, чию сміливу ідею сприйняли неоднозначно.

Як повідомляв портал "Коментарі", трав'яний чай яскраво-червоного кольору давно полюбили не тільки за приємний кисло-солодкий смак, але і за унікальні властивості, якими він володіє. У стародавні часи його вважали напоєм для обраних. Чим же так корисний каркаде? Цей чай є національним єгипетським напоєм, але вже давно отримав широку популярність і на нашій території. Напій із суданської троянди надзвичайно смачний і чудово втамовує спрагу. У квітках цієї рослини міститься багато вітамінів, поживних речовин і органічних кислот, які роблять його прекрасним засобом для зміцнення імунної системи.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини