Головна Новини Світ Європа Австрія оголосила про повний локдаун - що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Австрія оголосила про повний локдаун - що відомо

Повна ізоляція триватиме три тижні

14 листопада 2020, 15:54 comments1650
Поділіться публікацією:

Австрія планує перейти від нинішньої нічної комендантської години та часткового закриття установ до повного локдауну з вівторка, 17 листопада на три наступних тижні — до неділі 6 грудня.

Австрія оголосила про повний локдаун - що відомо

До сьогоднішнього дня влада країни пробувала "полегшений" варіант карантинних заходів. Так, відомо, що по всій Австрії був введений нічний комендантський час, який тривав з 20 години вечора до 6 години ранку в цьому місяці, але при всьому цьому магазини не закривалися; заклади громадського харчування працювали на винос або в режимі доставки, місця розваг, культури та відпочинку були закриті.

Але уряд країни констатував той факт, що ці заходи не змогли зупинити зростання захворюваності. Вчора в Австрії був зафіксований "антирекорд" — 9 586 хворих, що в дев'ять разів перевищує максимальне число інфікованих під час весняної хвилі коронавірусу.

У постанові уряду країни сказано, що Австрія переходить на повну ізоляцію з наступного вівторка. Будуть закриті всі заклади, крім продуктових магазинів і аптек. На вулицю можна виходити тільки для вигулу тварин або, щоб зробити покупки.

Школи будуть працювати в режимі дистанційного навчання, а керівники компаній і підприємств повинні перевести працівників на віддалений формат роботи, прописавши ці умови в трудовому договорі.

Раніше "Коментарі" писали про те, що Степанов розповів, скільки медиків стали жертвами коронавірусної хвороби.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини