Біля узбережжя Греції стався потужний землетрус

Епіцентр землетрусу залягав на глибині понад 30 кілометрів

Біля берегів Греції стався потужний землетрус. Про це повідомляє видання УНІАН.

Як стало відомо, в Середземному морі стався землетрус. Його магнітуда досягала шести балів за шкалою Ріхтера. Згідно з даними фахівців, підземні поштовхи утворилися за 149 кілометрів від грецького острова Карпатос. Їх епіцентр залягав на глибині понад 30 кілометрів.

Відзначається, що поштовхи були відчутні в Анталії, Денізлі, Ізмірі, а також Мерсине і його околицях.

На цей момент інформації про загиблих в результаті стихії не надходило.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що в Сполучених Штатах Америки палахкотить ліс. Стихія розбушувалася в штаті Каліфорнія. Вогонь швидко поширюється в бік океану. Пожежа вже охоплює територію понад 50 квадратних кілометрів. Більше ніж 500 співробітників пожежної служби були спрямовані для боротьби зі стихією. У небезпечному районі введено локальний режим НС. Полум'я загрожує ранчо, що в минулому належало 40-му президенту США. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що на Філіппіни обрушився Тайфун, який викликав масштабні повені і зсуви. У провінції Бенгед через зсув загинули три людини, а в сусідній провінції Палаван чотирьох осіб вбило повінь. Кілька людей отримали поранення різного ступеня тяжкості і були госпіталізовані. Безвісти зникли більше ніж десять громадян. Жителі небезпечних районів рятувалися на дахах своїх будинків. Влада намагається евакуювати всіх громадян, що мають потребу в цьому.