Головна Новини Світ Європа Це неможливо: Орбан заявив, що Україна не може виграти війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Це неможливо: Орбан заявив, що Україна не може виграти війну

Лідер Угорщини вважає, що попри допомогу Заходу перемога України у війні проти Росії є "неможливою".

27 червня 2023, 15:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан вкотре висловився неоднозначно про війну та заявив, що Україна не здатна її виграти. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на німецьке видання Bild.

Це неможливо: Орбан заявив, що Україна не може виграти війну

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан. Фото з відкритих джерел

Лідер Угорщини дав широке інтерв’ю для видання Bild у якому розповів про своє бачення ситуації війни в Україні. Орбан критично висловився про західну допомогу для України.

"Я не виступаю проти українців. Я не хочу виглядати людиною, яка не сподівається, що українці мають шанс вижити. Реальність така, що співпраця між Україною та Заходом є провальною" — говорить Віктор Орбан.

Угорський політик стверджує, що попри постійну підтримку Заходу Україна не може перемогти у війні проти Російської Федерації.

"Те, як українці воюють на передовій, і ми підтримуємо їх фінансово, інформацією та інструментами, і те що вони можуть виграти війну проти Росії, є нерозумінням ситуації. Це неможливо", — стверджує прем'єр-міністр Угорщини та додає, що "в українців швидше закінчаться солдати, ніж у росіян".

Орбан стверджує, що не мусить впливати на вибір України, однак заявив, що він виступає лише за мир. Угорський політик вважає, що Україна втратить багато житів та отримає великі руйнування, якщо війна не закінчиться та не буде перемир'я.

Попри свої заяви, угорський політик не визнав Путіна військовим злочинцем вказавши, що він "не я таким" для нього.

Раніше портал "Коментарі" писав, що президентка Молдови поставила в незручне становище Віктора Орбана.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Угорщина грає на руку російській пропаганді та готує інформаційно-психологічну операцію проти України,.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

27 червня 2023, 15:09

Україна здатна виграти але після справжніх реформ та змін. В цьому гнилому стані дійсно неможливо, гниле не дає плодів. Твердження в кого більше солдатів, як і твердження до останнього українця це злочинні слова. Ніхто так не воює. Воюють розумом та вмінням. Коли якась армія програє вона бачить це набагато раніше ніж кінчаються її солдати. Тоді така армія здається але достойному противнику, противнику переможцю, а ні гнилому розкрадачу власної країни і фінаншистам які будуть розглядати переможеного.


Новини