Головна Новини Світ Європа Четверо поляків фотографувалися у центрі Кракова зі спущеними штанами: чим закінчилась новорічна витівка
commentss НОВИНИ Всі новини

Четверо поляків фотографувалися у центрі Кракова зі спущеними штанами: чим закінчилась новорічна витівка

Молодики позували з голими дупами на центральній площі Кракова

1 січня 2022, 16:50
Поділіться публікацією:

У польському місті Краків четверо поляків вирішили зробити ефектні новорічні фотографії. Невідомо, хто з них подав ідею піти до центру міста  і там показово зробити жартівливу  світлину: позувати у кадрі з голими дупами. За цю витівку вони сплатили штраф. Кожен із жартунів витягнув зі своєї кишені 300 злотих. Про це інформує медіа  InPoland.

Четверо поляків фотографувалися у центрі Кракова зі спущеними штанами: чим закінчилась новорічна витівка

Поляки зробили фото у центрі Кракова зі спущеними штанами (фото з відкритих джерел)

Городяни обрали поміж себе того, хто буде їх фотографувати, дружно спустили штани та почали позувати у переливах святкової ілюмінації на центральній площі древнього Кракова. Робили світлини кілька разів, вибираючи серед них найвдаліші. Ці неподобства побачив працівник міської управи, який є оператором міського моніторингу. Він, обурений цими діями міських хуліганів, направив на площу, де ще тривала "фотосесія", працівників міської поліції.

Тепер ці мешканці Кракова обов'язково довго згадуватимуть новорічне свято, адже за неадекватні дії на них наклали штраф в розмірі 300 злотих на кожного.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що у Польщі українцеві, якому на роботі відірвало руку, дали не такий протез. У польській Нижній Сілезії, у районі міста Жарув громадянину нашої країни, який був зайнятий на виробництві з перероблення пластику, було відірвано руку. Його 2 роки годували обіцянками придбати протез, а коли його дали, то виявилося, що він йому не підійшов. Про це інформує InPoland.

Український громадянин Руслан Данкевич прибув до Польщі, щоб там знайти роботу, у 2019 році. Він знайшов вакансію на виробництві, де переробляли пластик. Коли сталась біда, він якраз заміняв товариша. У процесі виробництва забилася труба. Робітник мав намір почистити механізми, але руку йому затягло до вентилятора. Так він став інвалідом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини