Головна Новини Світ Європа Член міської адміністрації Валенсії, соромлячись свого акценту, вдався до хитрощів, але був викритий
commentss НОВИНИ Всі новини

Член міської адміністрації Валенсії, соромлячись свого акценту, вдався до хитрощів, але був викритий

Справа в тому, що Галіана в минулому - актор

25 вересня 2020, 20:53
Поділіться публікацією:








Член міської адміністрації Валенсії, соромлячись свого акценту, вдався до хитрощів, але був викритий. Про це пише The Guardian .

Член міської адміністрації Валенсії, соромлячись свого акценту, вдався до хитрощів, але був викритий

Фото: MÒNICA TORRES

Днями член міськради Карлос Галіана взяв слово на засіданні Європейської комісії, де вибиралася "Європейська столиця інновацій 2020 року". У списку претендентів була і Валенсія. Під час виступу Галіана, учасники засідання відзначили чудове знання мови чиновника, а також відсутність іспанського акценту. Але незабаром конфуз розкрився — Галіан всього лише ворушив під маскою губами, а декламував його носій англійської мови.

В адміністрації Валенсії витівку чиновника пояснили необхідністю. Адже на захід повинен був прибути мер міста, але в останній момент цю місію доручили Галіані — раднику глави міста з питань освіти, спорту, культури та інновацій. А в минулому — і досвідченому акторові, який і вирішив скористатися перевіреним способом.

Рада також зазначила, що присутніми на нараді Єврокомісії мав бути тільки мер і член ради, без будь-яких сторонніх представників.

Курйоз викликав неоднозначну реакцію соціальних мереж. Частина іспанців назвала витівку чиновника ганьбою, тоді як інші сприйняли те, що трапилося з гумором і навіть порадили Галіані вивчити міжнародний мову.

Раніше "Коментарі" писали про те, що нове дизайнерське рішення заміни медичної маски користувачі соцмереж не оцінили.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини