Головна Новини Світ Європа Чому багато європейців бояться вакцинуватися від COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому багато європейців бояться вакцинуватися від COVID-19

Європейці розповіли, чому поки не хочуть вакцинуватися від COVID-19

28 грудня 2020, 10:54
Поділіться публікацією:

На сьогодні багато європейців скептично ставляться до вакцинації від коронавірусу, відмовляючись робити щеплення. Про це пише Reuters.

Чому багато європейців бояться вакцинуватися від COVID-19

ФОТО: З відкритих джерел

Починаючи з 27 грудня, в Європі почалася масова вакцинація від Covid -19. Безкоштовні щеплення зможуть отримати жителі таких країн як Італія, Чехія, Іспанія, Німеччина, Франція, Болгарія, Австрія. Зробити вакцинацію можна за своїм бажанням. Однак, чимала кількість європейців все ж відмовилася від цього.

Опитування показує, що люди бояться робити щеплення через швидке тестування і схвалення вакцини. Багато хто вважає, що на цей процес повинні піти роки, а то й десятиліття. А за такий короткий проміжок часу просто не неможливо було створити якісний і повністю безпечний продукт.

Проведене в Польщі опитування показало, що на сьогодні тільки 40% громадян готові зробити щеплення від коронавірусу. Решта поки не готові до цього кроку. У Болгарії 40% людей відзначили, що хочуть почекати деякий час, щоб подивитися, чи будуть які-небудь побічні реакції у тих людей, які вакцинувалися. В Іспанії відомий композитор з Тенерифе повідомив, що поки теж вирішив почекати з щепленням. Музикант пояснив це тим, що ніхто з його знайомих не хворів на коронавірус. Він не заперечує наявність COVID -19, але сам поки не вирішується вакцинуватися.

Багато європейців вирішили відкласти процес вакцинації до тих пір, поки не з'ясується точно, що щеплення негативно не вплине на їхнє здоров"я. 

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Німеччині випустили настільну гру про коронавіруси, а також про те, що в мережі почали продавати фальшиву вакцину від COVID-19.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини