Головна Новини Світ Європа Чому Захід вірить у непереможність РФ: як Україні переконати союзників у зворотному
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Захід вірить у непереможність РФ: як Україні переконати союзників у зворотному

Україна повинна переконати Захід, що Росія скінченна

3 квітня 2024, 23:46
Поділіться публікацією:

Значна частина американців, зокрема інтелектуальної еліти, досі вірить, що Росію неможливо перемогти, а тому Україні вкрай важливо побороти парадигму, що в РФ воєнна економіка, потужний ВПК і професійні спецслужби, вважає експерт з міжнародної політики Олександр Краєв.

Чому Захід вірить у непереможність РФ: як Україні переконати союзників у зворотному

Російська армія не володіє нескінченними ресурсами. Фото з відкритих джерел

"Багато практикуючих американських аналітиків розуміють, що Росія не така потужна, якою намагається виглядати. Однак американська громадськість у переважній більшості вважає, що Україна має перемогти, але Росія не може програти. Треба визнати, що росіянам вдалося загнати наших союзників у відповідний інтелектуальний капкан", — наголосив Олександр Краєв.

Експерт зазначив, що переконаність Заходу, що Росія не може програти заважає йому визначитися з парадигмою української перемоги.

"Україна повинна задавати партнерам логічне запитання "Як одна сторона може перемогти у війні, але друга – не програти?". Україна має пояснити Заходу, що Росія скінченна. У Росії скінченні кордони, вона скінченна за ресурсами та інтелектуально. Цю думку ми маємо донести до наших союзників", — додав експерт-міжнародник.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія може затягнути Білорусь, яку контролює режим Олександра Лукашенка, у війну проти України і Європи, вважає заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. На думку офіцера ЗСУ, навряд чи варто очікувати найближчим часом нового наступу з Білорусі на Київ. Однак, вважає він, заяви Лукашенка та оголошені ним військові навчання варто розглядати, як елемент підготовки до майбутньої участі у війні з Україною та Європою.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що кількість доларових мільярдерів у Росії зросла до 125 осіб. Це найвищий показник за всю історію списку найбагатших бізнесменів світу. Минулого року до цього списку потрапили 110 росіян. Сукупні статки російських учасників світового рейтингу багатіїв збільшилися на 14% та сягають наразі $576,8 млрд. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини