Головна Новини Світ Європа Є лише один виняток: посольство Латвії зупинило видачу віз громадянам РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Є лише один виняток: посольство Латвії зупинило видачу віз громадянам РФ

Видача віз громадянам РФ зупинено на невизначений термін

5 серпня 2022, 17:01
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Посольство Латвії у Росії зупинило видачу всіх віз громадянам РФ. Про це повідомляється на офіційній сторінці дипломатичного представництва Латвії в Росії у соціальній мережі Twitter.

Є лише один виняток: посольство Латвії зупинило видачу віз громадянам РФ

Латвія

У прес-службі представництва зазначають, що винятком може стати лише одна причина.

" Посольством Латвії в Росії на невизначений термін призупинено прийом заяв на отримання віз для громадян Російської Федерації, крім участі в похороні близького родича", — йдеться в повідомленні.

Є лише один виняток: посольство Латвії зупинило видачу віз громадянам РФ - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що партизани та ВСУ незабаром здивують результатом: у ВСУ заінтригували добрими новинами з півдня. Партизани та ЗСУ на південному напрямку діють спільно. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що сигнал від Столтенберга Києву та Москві: на що тепер можемо розраховувати . У НАТО готові допомагати Україні, але сподіваються на політичне врегулювання питання. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що хаос і Третя світова: про що попередив Зеленську Африку – чи має сенс таке звернення. Експерти розповіли, чи є сенс Україні звертатись за підтримкою до країн Африки, з якими вже давно тісно співпрацює Росія. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що настав час домовлятися : про що нова заява Орбана про війну – чи справді Росія дозріла до миру. Віктор Орбан озвучила кремлівську тезу про війну на території України колективного Заходу та Росії. Докладніше про це ви можете прочитати у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини