Головна Новини Світ Європа Фіцо зробив нову скандальну пропозицію щодо війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Фіцо зробив нову скандальну пропозицію щодо війни в Україні

Роберт Фіцо вважає, що між Україною та Росією буде мир, але "болючий"

15 лютого 2024, 22:05 comments1084
Поділіться публікацією:

Російські  загарбники не залишать  територію  Донецької та Луганської областей, а також не підуть з Криму.  Цей сценарій — абсолютно нереальний.

Фіцо зробив нову скандальну пропозицію щодо війни в Україні

Роберт Фіцо (фото з відкритих джерел)

Про це заявив прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо, відповідаючи на питання новинного порталу головної служби. Тому світу необхідно звикнути "до нової реальності, яка зараз склалася".

"Якщо хтось думає, що єдине рішення (війни в Україні, — Ред.) полягає в тому, що росіяни повернуться до кордонів, де вони перебували (до лютого 2022 р., — Ред) і підуть із Криму, то це абсолютно нереально. Ми повинні пристосуватися до нової реальності, яка склалася зараз. Наївно вважати, що росіяни підуть з Донбасу та Луганська, наївно думати, що росіяни підуть з Криму", — висловивсь політик.

Ще  Роберт Фіцо  наголошує, що військового  рішення щодо припинення  війни  в Україні не існує. При цьому  він  стверджує, що між Україною та Росією "настане мир і дуже буде болючим".

"Дуже хочу, щоб ця війна закінчилася. Інакше ми станемо свідками великої кількості жертв з обох сторін. Не можу уявити, як виглядатиме мир між Росією та Україною, але він прийде, і цей мир буде болючим", — підсумовує Роберт Фіцо.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Фіцо заявив, що Україна має відмовитися від території, щоб зупинити війну. Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо заявив, що Україна має "піти на компроміс" із Росією щодо своїх територій, щоб швидше закінчити війну. В українському МЗС вкотре наголосили на неприпустимості територіальних поступок. 

Дипломат наголосив, що Україна та партнери докладають зусиль задля виведення росіян із Криму, Донецької та Луганської областей, щоб вони не пішли далі, "зокрема і до Кошицького, Пряшівського та інших словацьких країв".
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Нефіцо.

15 лютого 2024, 22:47

Консерва не розуміє, що значить Козацький рід. Касапів кінчемо, а потім і за конс4овами прийдемо. Слава ЗСУ!


Новини