Головна Новини Світ Європа Фінський суд зобов’язав страхову виплатити 2 млн євро жінці, яка впала під час ожеледиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Фінський суд зобов’язав страхову виплатити 2 млн євро жінці, яка впала під час ожеледиці

Жінка втратила працездатність, коли була студенткою і тепер має шанс отримати компенсацію за непрацездатність.

7 березня 2023, 18:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Окружний суд Центральної Фінляндії близько 10 років розглядав суперечку про страхове відшкодування і виніс вирок виплатити 2 млн євро. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Yle.

Фінський суд зобов’язав страхову виплатити 2 млн євро жінці, яка впала під час ожеледиці

Страхова має виплатити 2 млн євро жінці, яка впала під час ожеледиці. Фото з відкритих джерел

У березні 2013 року 23-річна студентка послизнулась, впала та вдарилась головою об крижану поверхню у дворі у дворі багатоквартирного будинку. Після цього жінка подала до суду на страхову компанію Pohjola Insurance та фонд студентського житла Фінляндії KOAS.

Вирок винесли після 10 років з моменту інциденту. Окружний суд Центральної Фінляндії сповістив, що страхова компанія повинна виплатити 2 млн євро.

"За словами адвоката позивача Антті Куїки, остаточна сума ще зросте, оскільки компенсація прив'язана до індексу", — повідомляє видання Yle.

Як вказано у вироку, жінка не змогла продовжити свою кар’єру в економічній сфері через травми, тому компенсація враховує суму за увесь трудовий стаж жінки. Наразі це не остаточне рішення суду, і до 14 березня сторони оскаржити вирок.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сталась авіакатастрофа в Італії. У повітрі зіткнулись два військові літаки під час тренувань. Наразі відомо, що обидва пілоти загинули. Причиною аварії стало виконання спільних маневрів, під час яких винищувачі вдарились крилами. Під час падіння літак впав поблизу житлового будинку, але постраждалих серед цивільних немає.

Також "Коментарі" писав, що стало відоме ім'я 14-річної українки, яку знайшли непритомною на пляжі в Англії. Її доставили до лікарні де вона померла. Дівчина приїхала разом з матір'ю до Англії тікаючи від російської агресії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини