Головна Новини Світ Європа Грецький стиліст зробив щеплення від COVID-19 і помер на наступний день: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Грецький стиліст зробив щеплення від COVID-19 і помер на наступний день: що відомо

Стиліст з Греції помер через день після щеплення від коронавірусу

11 червня 2021, 18:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Греції помер 40-річний чоловік після щеплення від коронавірусу AstraZeneca. Померлим виявився модний стиліст Насос Катріс про це повідомляє видання ProtoThema.

Грецький стиліст зробив щеплення від COVID-19 і помер на наступний день: що відомо

Стиліст зробив щеплення і через день помер. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, за день до смерті чоловік зробив собі щеплення від Covid-19 - AstraZeneca. Як стверджують знайомі померлого, в перший день після щеплення він відчував себе добре. Однак, через деякий час чоловік перестав виходити на зв'язок і його батьки та друзі почали турбуватися. Бездиханне тіло чоловіка виявила його близька подруга модельєр Афіна Ватикану.

Медики, які прибули на виклик, зробили припущення, що смерть Насос могла наступити в результаті побічних ефектів від препарату, проте, точну причину смерті зможуть встановити тільки після розтину.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що вчені з Бірменгенского університету в Британії провели дослідження, в результаті якого визначили, що COVID-19 може викликати ризик розвитку синдрому Гієна-Барре та інших аутоімунних захворювань. Під час свого дослідження фахівці обстежили хворих, як з легкою формою перебігу коронавірусу, так і важкою. Більш докладно про це читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що в австралійському штаті Вікторія був виявлений новий штам коронавірусу-Delta. Влада штату стверджують що даний тип цього захворювання є більш заразним, ніж "індійський" штам. Також влада заявляє, що існує ризик зараження їм і в сусідньому штаті. На цей момент медики обстежують людей, які спілкувалися із зараженими. Більш детально читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини