Головна Новини Світ Європа Іспанія оголосила про масштабний розпродаж житла
commentss НОВИНИ Всі новини

Іспанія оголосила про масштабний розпродаж житла

Ціни житлових об'єктів в містах Італії на сайті агентств нерухомості варіюються до 6 млн євро, так що вартість життя до двох сотень тисяч євро - вважай, задарма

19 листопада 2020, 18:16
Поділіться публікацією:

Іспанський банк Cajamar і Рієлтерське агентство Haya Real Estate оголосили про масштабний розпродаж нерухомості. В акції беруть участь понад 3 тис житлових об'єктів з пільговою ціною в 60 відсотків від загальної вартості. Відомо, що розпродаж триватиме до кінця року.

Іспанія оголосила про масштабний розпродаж житла

Купити житло за вигідною ціною можна в Валенсії, Анталусії та в Мурсії. Тут пропонують придбати вілли, будинки та квартири, в тому числі та на березі моря. Так, вілли люкс-класу можна купити до 183 тисяч євро, трикімнатну квартиру — за 56,5 тисячі євро, квартири з терасами сягнули у вартості понад 146 тисяч євро.

Відомо, що даний розпродаж нерухомості не є першим — в листопаді подібний спільний захід провели іспанська банківський конгломерат Bankia і АН Haya Real Estate. Тоді вони виставили на торги 4,5 тисячі квартир і будинків, а також ряд нежитлових приміщень.

Раніше "Коментарі" писали про те, як знайти вигідне житло під час подорожі. Ми розповіли, які програми забезпечать вам хорошу квартиру, хостел або кімнату за кордоном.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини