Головна Новини Світ Європа Іспанію накрили масштабні повені: потоки води зносять на своєму шляху (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Іспанію накрили масштабні повені: потоки води зносять на своєму шляху (ВІДЕО)

У постраждалих від стихії районах Іспанії призупинено рух залізничного транспорту

30 листопада 2021, 14:38
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Іспанія страждає від сильних повеней. Про це пише видання Deia.

Іспанію накрили масштабні повені: потоки води зносять на своєму шляху (ВІДЕО)

Поліція. Фото: Pixabay

Як стало відомо, через сильні снігопади та дощі в іспанських провінціях Кантабрія та Кастилія утворилися повені. Річки виходять зі своїх берегів.

Місто Бальбао, що на півночі країни, має проблеми з електроенергією. Деякі вулиці міста затоплені водою. Повідомляється, що в районах Іспанії, що постраждали від стихії, призупинено рух залізничного транспорту.

Один із місцевих жителів розповів, як під час ранкової прогулянки із собакою він побачив свій автомобіль повністю затоплений водою.

У Мережі з'являються фотографії та відео з місця подій. На кадрах видно, як стрімкі потоки води зносять на своєму шляху.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що потужний шторм за назвою Арвен приніс до Іспанії сильні снігопади. Багато доріг закрили для руху автотранспорту. Інші розчищає спецтехніка. Такими дорогами рух вантажівок було припинено. На цей момент зі стихією борються за допомогою кількох сотень снігоочисників. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в Туреччині розбушувався ураган. Його сильні пориви вітру руйнують будівлі та вбивають людей. Так, у Стамбулі було зруйновано дах будинку. Під її завалами опинилося кілька громадян. Двоє з них зазнали смертельних поранень. Інші були госпіталізовані. Неподалік турецького міста Бурса вітер повалив дерево на дах автобуса. Внаслідок пригоди постраждали двоє пасажирів. Докладно про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини